Térkép bezárása

Budapest IV. kerület - Aquawolrd

Foglalkozásvezető: Bernát Ottilia  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Szeptember 2-án J.Kovács Judittal folytatódnak a foglalkozások!
Időpontok hétfőnként 10:30-11:00
Részvételi díj 1000 Ft / alkalom
4500 Ft / 5 alkalmas bérlet
Őszi szünet 2018.10.22 és 29.
Téli szünet 2018. december 18 - 2019. január 6.
Tavaszi szünet 2019. április 22.
Nyári szünet 2018. június 4 - szeptember 3.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekitobudapest/
Foglalkozás helyszíne: 1044 Budapest, Íves út 16.

Helyszín: Aquaworld - Bongo Kids Club / Játszóház

A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt.
A bérletet ugyanígy a Spa recepciónál tudjátok kiváltani.
Aki babaúszásra jár és igazolni tudja annak belépőjét, annak ez a foglalkozás ingyenes (vagyis az úszójegy tartalmazza).

Bernát Ottilia
óvodapedagógus
Bernát Ottilia foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

1999-ben végeztem az ELTE óvodapedagógusi szakán. Óvó néniként megtapasztaltam, hogy milyen fontos a 3-7 éves korú gyerekek testi és művészeti nevelése.

Már gyerekkoromban is fontos volt számomra a mese, a mozgás és a zene is. Felnőtté válásomat végigkísérte a tánc, az éneklés és a harcművészet, ezen kívül egy önkéntesekből álló báb- és meseszínház vezetése. A különböző formák mögött igyekeztem ugyanazt a lényeget látni: az önismeret és az akaraterő fejlesztésének lehetőségét. A mozgások és zenélés jótékony hatását tapasztaltam meg, és így vált belső igénnyé.
Fontosnak tartom a nevelésben, hogy a gyermek pillanatnyi állapotából, adottságaiból induljunk ki. Ha a megismerés megelőzi a feladatadást, hamar megtaláljuk a neki megfelelő nehézségű lépcsőfokot – a fejlődés következő lépcsőfokát. Módszereimben jellemző a játékosság, az elvarázsolás, a drámajátékok, így játékká téve a komoly feladatokat is.
Munkámon kívül filozófiai előadást tartok, meseelőadásokban és gyerektábor szervezésében is részt veszek az Új Akropolisz Filozófiai Iskolában (Kulturális Közhasznú Egyesület).
2012. júniusában végeztem el a Kerekítő tanfolyamot, jelenleg mondókás mókát, bábos tornát és ovimókát tartok Budapesten több kerületben.

Várlak benneteket szeretettel!

Eddigi látogatók

1470938

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat