Térkép bezárása

Budapest IV. kerület - Aquawolrd

Foglalkozásvezető: Kovács Judit  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
BEZÁRTUK AZ EGÉSZ HÁLÓZATOT! MARADJUNK OTTHON! AZ ÚJRAKEZDÉSRŐL ITT KIÍROM! Az otthontöltött napokat segíteni szeretnénk, hogy kicsit továbbra is Veletek maradhassunk! A FACEBOOKON útnak indult a "MINDENNAPI MONDÓKÁNK" kezdeményezésünk. Kövessetek minket napról-napra! ÉLŐ VIDEÓS bejelentkezésünk is indul, 17-én 17 órakor lesz az első, "Altatódalok, esti szertartások" témában. A videók visszakereshetők lesznek, ha nem érsz rá! "MINDENNAPI MONDÓKÁNK" Facebook kezdeményezésünk azért jött létre, hogy ebben a nehéz időszakban napról-napra legyen mivel jobb kedvre kerekednetek. Mától minden este megosztunk a facebookon egy mondókát a könyvsorozatunkból, hogy amikor reggel felkel a babátok, bölcsisetek, ovisotok, akkor máris jól indulhasson a nap! Napi tíz perc éneklés bizonyítottan erősíti az immunrendszert azon túl, hogy a gyerekek is élvezik a szeretetteli játékos-dalos perceket. Nagy áldás, hogy a szülő ilyenkor önkéntelenül is nyugalmat áraszt. Mint egy színes-illatos buborék, felröppen köztetek az öröm. További segítség, hogy a honlap mondókahangtárában 70 mondókát és 66 éneket találtok! http://kerekito.hu/mondokak. Találkozásunkig minden jót kívánunk! Vigyázzatok magatokra! Judit
Időpontok hétfőnként 10:30-11:00
Részvételi díj 1000 Ft / alkalom
4500 Ft / 5 alkalmas bérlet
Téli szünet 2019. december 18 - 2020. január 5-ig. Dec 16 án vagyunk és január hatodikán is!
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekitobudapest/
Foglalkozás helyszíne: 1044 Budapest, Íves út 16.

Helyszín: Aquaworld - Bongo Kids Club / Játszóház

A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt.
A bérletet ugyanígy a Spa recepciónál tudjátok kiváltani.
Aki babaúszásra jár és igazolni tudja annak belépőjét, annak ez a foglalkozás ingyenes (vagyis az úszójegy tartalmazza).

Kovács Judit
drámapedagógus
Kovács Judit foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

J.Kovács Judit vagyok. 1974 nyarán perdültem a világra. Zene és természetszerető nagycsaládban nőttem fel. Az ELTE-n angol nyelvtanár szakot végeztem, majd Bölcsészkaron egyetemi diplomát kaptam angol nyelv és irodalomból. Közben részt vettem az ELTE, akkor induló kétéves drámapedagógiai képzésén, melynek köszönhetően drámajáték-vezetői képesítést szereztem.   Tanárom, Gabnai Katalin szerkesztette a "Dünnyögők és dúdolók" című népi gyűjtést, mely első hivatalos találkozásom volt az ölbeli játékokkal. A báb és maszk gyakorlati tantárgynak köszönhetően, Granasztói Szilvia segítségével betekintést nyerhettem a Magyar Állami Bábszínház kulisszatitkaiba.

Később, a Hagyományok Házában népi kismesterségek játszóház-vezetői tanfolyamot végeztem, ahol két éven át Sándor Ildikótól néprajzkutatótól, a "Tücsökringató" című kötet szerkesztőjétől tanulhattam ölbeli játékokat, népdalokat.  Megfordultam számos zenei neveléssel kapcsolatos képzésen.

Három gyerekes anyukaként már nemcsak szakmai szemmel ejtettek rabul népi a mondókák. 2006-ban baba-mama foglalkozásokat indítottam, ekkor még nem Kerekítő néven. 2008-ban mondókás honlapot hívtam életre ölbeli játékos hangtárral. 2009-ben jelent meg első népi mondókás könyvem, mely Szép Magyar könyv díjat nyert. Ennek oldalain már ott bújkált Kerekítő manó. Az ő bábfigurájával folyt tovább a foglalkozás immár Kerekítő mondókás móka és Bábos torna néven.

A Kerekítő mondókás könyvcsalád azóta tizenhét tagot számlál és már óvodásoknak szóló mesésköteteim is vannak. A foglalkozások országos hálózattá kerekedtek (Mondókás móka, bábos torna, néptáncos Tippentő és Ovimóka).

Rendszeresen tartok szakmai Kerekítő módszertani tanfolyamot érdeklődő pedagógusoknak és kihelyezett bölcsődei- és óvodai műhelymunkát határon innen és túl.
Művészeti- és érzelmi neveléssel, valamint az anya és gyermek játékával kapcsolatos tapasztalataim az olvasnivalók menüpontokban olvashatóak.

 

Játsszunk, énekeljünk, mozogjunk együtt!

 

J. Kovács Judit

Eddigi látogatók

0967221

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat