Térkép bezárása

Budapest VIII. kerület - Józsefvárosi Galéria

Foglalkozásvezető: Kárász Eszter  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Hétfőnként 10:00
Részvételi díj Alkalmi ár: 1.200,- Ft
Hat alkalmas, fél évig felhasználható bérlet: 6.000,- Ft
Foglalkozás helyszíne: 1085 Budapest, József krt. 70.
Kárász Eszter
Zenepedagógus, zongoratanár
Kárász Eszter foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Zeneszerető és zenét művelő,  nagycsalád második gyermekeként születtem 1986-ban. Édesanyám hegedűművész és szolfézstanárként kiemelt hangsúlyt fektetett zenei nevelésünkre már pocaklakó korunkban is. Mindennek köszönhetően a zene hamar testi-lelki és érzelmi fejlődésem egyik nagyon meghatározó pillére lett. 

Hangszertanulás, koncertlátogatás, zenehallgatás, az éneklés, a játék és a zene öröme már fiatal koromban is a mindennapjaink része volt és végigkísért egészen a Zeneakadémiáig, ahol 2010-ben Orgonaművész, -tanárként szereztem diplomát. A koncertezés mellett zongoratanárként tanítottam több éven keresztül a XVIII. kerületi Dohnányi Ernő Zeneiskolában.

A növendékekkel eltöltött sok-sok év alatt egyre fontosabbá vált, hogy a legkisebbek felé is utat nyissak. 2020-ban elvégeztem J. Kovács Judit Kerekítő módszertani tanfolyamát is, aminek középpontjában a korai zenei nevelés áll.

Értékteremtő foglalkozásaimon mindennapos a jókedv, a mosoly, az ölelés, a közös játék, éneklés egy elfogadó,  szeretetteljes közösségben.

Énekeljünk, játsszunk, kerekítsünk együtt!

 

 

Eddigi látogatók

1226245

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat