Térkép bezárása

Budapest XI. kerület - Őrmezei Közösségi Ház

Foglalkozásvezető: Vajai Flóra  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok szerdánként 10:00-10:35
Részvételi díj alkalmi belépő: 1200 Ft
5 alkalmas családi bérlet: 5000 Ft
Őszi szünet október 31.
Téli szünet 2018. december 23-tól 2019. január 6-ig
Tavaszi szünet 2019. április 13-tól április 18-ig
Foglalkozás helyszíne: 1112 Budapest, Cirmos utca 8.

Bábos Mondókás Móka foglalkozásunkat ajánlom nem csak a legkisebbeknek, hanem azoknak a nagyobbacska gyermekeknek, és családjuknak is, akik jobban kedvelik a családias hangulatot, nyugodtabb hangvételű mókázást. A ritmushangszerek próbálgatására, szabad zenélésre itt is lehetőségetek lesz a foglalkozás előtt és után.

A foglalkozások alatt kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek :)

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm! Várlak benneteket nagy-nagy szeretettel!

Vajai Flóra
színművész, pszichológus
Vajai Flóra foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Vajai Flóra vagyok, 1989-ben születtem Veszprémben. A zene iránti rajongásom megalapozása elsősorban szüleimnek köszönhető, akik öt éves koromban úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy hangszert fogjak a kezembe, és beírattak zeneiskolába. Hét évig tanultam itt fuvolázni, később a magánének tanszak növendéke lettem.


Nagyjából hat éves koromban, első zenés színházi élményem hatására kezdődött élethosszig tartó másik nagy szerelmem, melynek hála a sorsom végérvényesen összefonódott a zenével: megérintett a színház varázsa. 15 éves koromban bekerültem a Pannon Várszínház társulatába, ahol 5 éven át játszottam musicalekben kisebb-nagyobb szerepeket, majd később a Magyar Színház akadémiájának elvégzése után egy évig az éppen újraéledő Rock Színháznál játszottam. Mostanában a Pesti Magyar Színház, a Madách Színház, az Experidance és a Magyar Népmese Színház előadásaiban találkozhattok velem, és egy fiataloknak szóló televíziós sorozatban is felbukkanok időről időre. 

Érettségi után felvételt nyertem az ELTE pszichológia szakára, itt szereztem meg Ba-diplomámat, 2016 júniusában pedig ugyanitt a mesterképzést is befejeztem.
A pszichológiai kutatások számomra egyik legfontosabb tanulsága, hogy élet legkorábbi szakaszaiban hihetetlenül sok dolog dől el nemcsak idegi, hanem pszichológiai, érzelmi szinten is, melyek későbbi életünk minden területére hatással lehetnek. Egy egészséges, boldog élet megalapozását nem lehet elég korán kezdeni.

A Kerekítőben találtam meg annak a lehetőségét, hogy végre életem két, eddig külön irányba futó szálát valamiképpen egyesíthessem. A dalok, versek, mondókák világának megidézésével segíteni egy, a pici gyermekek számára ideális, szerető, és inspiráló környezet megteremtését, az egyik legszebb cél, amit el tudok képzelni.

Kérésre szívesen vállalok alkalmi Kerekítőt is, szülinapi zsúrok, családi összejövetelek, vagy akár vidám hétvégék színesítésére :)

Eddigi látogatók

1322694

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat