Térkép bezárása

Budapest XV. kerület - Kozák Téri Közösségi Ház

Foglalkozásvezető: Deutsch Nóra  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Egészségetek megóvása érdekében szünetel a foglalkozás. Iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesíthesselek, amint újra aktív lesz a csoport.
Időpontok Csütörtökönként 10:30-11:00
Őszi szünet október 31.
Téli szünet december 19, 26, január 2. (december 19. - január 8-ig)
Tavaszi szünet április 9.
Nyári szünet június 12-től
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekitobudapest
Foglalkozás helyszíne: Budapest, 1154 Gábor Áron u. 58c

Kerekítő mondókás móka foglalkozás Kerekítő manó hétköznapi és jelesnapi vonatkozású bábos jeleneteivel és ejtőernyős labdázással.

Deutsch Nóra
Zenepedagógus
Deutsch Nóra foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Deutsch Nóra vagyok, 1985-ben születtem Esztergomban. Kisgyermekkorom óta természetes számomra, hogy érzelmeimet énekléssel, zenéléssel fejezzem ki. 8 éves koromban kezdtem el zongorázni, innentől ha jókedvű voltam, ha bánatos voltam, hangszerhez ültem.
Mindennapos tevékenységgé vált számomra a zenélés és egy idő után egyértelművé vált, hogy ezzel szeretnék hivatásszerűen foglalkozni.
Konzervatóriumi és főiskolai tanulmányaim alatt már nagy volt bennem a késztetés, hogy a megszerzett zenei tudást másokkal is megosszam.
2009-ben szereztem diplomámat a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem zongoratanár- és kamaraművész szakán, ugyanettől az évtől dolgozom a budapesti Tóth Aladár Zeneiskolában.

A tanítással töltött évek alatt egyre nagyobb figyelemmel fordultam a legkisebb korosztály felé és egyre inkább megfogalmazódott bennem, hogy mennyire szeretnék velük is foglalkozni. Kerestem a lehetőséget és a módot, hogy hogyan lehetne a kicsiket is minél hamarabb bevonni a zene vilagába és rátaláltam a Kerekítőre. 2018-ban végeztem el J.Kovács Judit Kerekítő módszertani tanfolyamát, innentől vezetek baba-mama foglalkozásokat. Nagyon lelkesítő azt látni, hogy a közös éneklés, mondókázás és játék mennyi mosolyt csal az arcokra.

Szeretettel várok minden anyukát és kisgyermekét a foglalkozásaimon.

Eddigi látogatók

1089082

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat