Térkép bezárása

Budapest XVI. kerület - Sashalmi Manoda

Foglalkozásvezető: Bernát Ottilia  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Ovimóka 3-7 éveseknek  •  
A foglalkozás zárt! Délutáni foglalkozásként indítható más óvodában is, alkalmanként vagy tanfolyamszerűen. A szeptembertől induló tanfolyamról érdeklődjenek Otinál: bernat.ottilia@gmail.com.
Időpontok keddenként és szerdánként 16:00, 16:35
Részvételi díj 3000 Ft/ havi díj
Foglalkozás helyszíne: Mátészalka u. 18, 1163

Ajánlott korosztály: 3-7 éves gyermekeknek

Népdalok, fantáziajátékok, mozgásos játékok, kapcsolatteremtő játékok, érzékelésfejlesztő játékok, ritmushangszeres és zenei készségfejlesztő játékok az évszakok hangulatához illeszkedve.

Tudnivalók a foglalkozásokról:
- öltözet: váltócipő, vagy zokni;
- a foglalkozásokon csak egészséges gyermekek vehetnek részt; 
- önálló, szülő részvétel nélküli óra;

- A foglalkozáson csak a Huncutka Óvoda ovisai vehetnek részt.

Bernát Ottilia
óvodapedagógus
Bernát Ottilia foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

1999-ben végeztem az ELTE óvodapedagógusi szakán. Óvó néniként megtapasztaltam, hogy milyen fontos a 3-7 éves korú gyerekek testi és művészeti nevelése.

Már gyerekkoromban is fontos volt számomra a mese, a mozgás és a zene is. Felnőtté válásomat végigkísérte a tánc, az éneklés és a harcművészet, ezen kívül egy önkéntesekből álló báb- és meseszínház vezetése. A különböző formák mögött igyekeztem ugyanazt a lényeget látni: az önismeret és az akaraterő fejlesztésének lehetőségét. A mozgások és zenélés jótékony hatását tapasztaltam meg, és így vált belső igénnyé.
Fontosnak tartom a nevelésben, hogy a gyermek pillanatnyi állapotából, adottságaiból induljunk ki. Ha a megismerés megelőzi a feladatadást, hamar megtaláljuk a neki megfelelő nehézségű lépcsőfokot – a fejlődés következő lépcsőfokát. Módszereimben jellemző a játékosság, az elvarázsolás, a drámajátékok, így játékká téve a komoly feladatokat is.
Munkámon kívül filozófiai előadást tartok, meseelőadásokban és gyerektábor szervezésében is részt veszek az Új Akropolisz Filozófiai Iskolában (Kulturális Közhasznú Egyesület).
2012. júniusában végeztem el a Kerekítő tanfolyamot, jelenleg mondókás mókát, bábos tornát és ovimókát tartok Budapesten több kerületben.

Várlak benneteket szeretettel!

Eddigi látogatók

0969409

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat