Térkép bezárása

Budapest XVI. kerület - Zugoly Nevelési Tér

Foglalkozásvezető: Bernát Ottilia  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Ovimóka 3-7 éveseknek  •  
A járványügyi korlátozások miatt a foglalkozások ezen a helyszínen bizonytalan ideig szünetelnek! A folytatásról e-mailben is értesítelek majd Benneteket! Érdemes itt a honlapon a bejelentkezést kitölteni, hogy felkerüljetek az e-mail cím listára!
Időpontok kedd 16:30 3-6 éveseknek
csütörtök 16:30 3-6 éveseknek
Részvételi díj A tanfolyam ára: 4800 Ft/ 4 alkalom; Ismerkedő belépőjegy: 1400 Ft
Téli szünet 2020. december 18 - 2021. január 4.
Tavaszi szünet 2021. április 1.
Nyári szünet 2021. június 4 - szeptember 1.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/groups/530582554260089
Foglalkozás helyszíne: 1165, Budapest, Szabadság utca 38.

A foglalkozás során drámajátékos keretek között mondókázunk, énekelünk, dalos játékokat játszunk. Éneklést ritmushangszerek használatával egészítjük ki, zenei figyelmünk élesítjük mind a hallás, mint a ritmusérzék fejlődése érdekében, ami megalapozza a belső hallás kialakulását.

A közös játékokban az együttműködést tanuljuk: a  ritmushangszerekkel „zenekart” játszunk, az ejtőernyős mókánál pedig az együtt mozgás örömét élhetjük át.

Bernát Ottilia
óvodapedagógus
Bernát Ottilia foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

1999-ben végeztem az ELTE óvodapedagógusi szakán. Óvó néniként megtapasztaltam, hogy milyen fontos a 3-7 éves korú gyerekek testi és művészeti nevelése.

Már gyerekkoromban is fontos volt számomra a mese, a mozgás és a zene is. Felnőtté válásomat végigkísérte a tánc, az éneklés és a harcművészet, ezen kívül egy önkéntesekből álló báb- és meseszínház vezetése. A különböző formák mögött igyekeztem ugyanazt a lényeget látni: az önismeret és az akaraterő fejlesztésének lehetőségét. A mozgások és zenélés jótékony hatását tapasztaltam meg, és így vált belső igénnyé.
Fontosnak tartom a nevelésben, hogy a gyermek pillanatnyi állapotából, adottságaiból induljunk ki. Ha a megismerés megelőzi a feladatadást, hamar megtaláljuk a neki megfelelő nehézségű lépcsőfokot – a fejlődés következő lépcsőfokát. Módszereimben jellemző a játékosság, az elvarázsolás, a drámajátékok, így játékká téve a komoly feladatokat is.
Munkámon kívül filozófiai előadást tartok, meseelőadásokban és gyerektábor szervezésében is részt veszek az Új Akropolisz Filozófiai Iskolában (Kulturális Közhasznú Egyesület).
2012. júniusában végeztem el a Kerekítő tanfolyamot, jelenleg mondókás mókát, bábos tornát és ovimókát tartok Budapesten több kerületben.

Várlak benneteket szeretettel!

Eddigi látogatók

1226219

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat