Térkép bezárása

Budapest XVIII. kerület - Bókay kert

Foglalkozásvezető: Nemcsics Bernadett  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Novemberben és decemberben a foglalkozások szünetelnek. Személyes találkozásra előreláthatólag januárban lesz lehetőség. Azonban újra életre hívom a tavasszal létrehozott zárt Facebook csoportomat, melyben videós bejelentkezések alkalmával találkozhattunk. Ha szeretnétek csatlakozni, kérlek, hogy a nemcsicsdetti@gmail.com e-mail címen jelezzétek.
Foglalkozás helyszíne: 1181 Budapest, Szélmalom utca 33.

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! 

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! 

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A teremben van ruhatár, a terembe csak a cipőt, kabátot és táskát hozzátok be, a babakocsit az előtérben tudjátok helyezzétek el!

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 5-10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Nemcsics Bernadett
tanító
Nemcsics Bernadett foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Nemcsics Bernadett vagyok. Budapesten születtem egy négygyermekes család legidősebb gyermekeként. Már egészen fiatal koromtól éreztem, hogy a gyermekek nevelése, oktatása lesz az én utam, ezért is jelentkeztem az ELTE Tanítóképző Karára. A tanítás mellett fontos szerepet játszik életemben a hagyományőrzés. Közel húsz éven át néptáncoltam, illetve tanítottam is óvodás és kisiskolás gyermekeknek. Első hangszerem a furulya volt, később egy népi hangszer, a citera szerelmese lettem. Sokáig pengettem húrjait szólóban és együttesi keretek között is, ma gyermekeimet és tanítványaimat bűvölöm vele. 

Gyermekeim (Kamilla és Vince) születése után ismerkedtem meg alaposabban a Kerekítő foglalkozásokkal. Mindannyian igencsak élveztük a közös játékot, lovagoltatókat, zsuppolókat és felejthetetlen emlékek maradnak a huncut összenevetések, meghitt ölelések, melyekkel az ölbeli játékok során gazdagabbá váltunk. Miközben a foglalkozásokat látogattuk, egyre inkább megérett bennem, hogy magam is szeretnék tagjává válni ennek az értékközvetítő közösségnek. Itt minden bizonnyal ötvözhetem mindazt, amit szeretek: játszani a legkisebbekkel, énekelni, zenélni, mondókázni, mozogni… és őrizni csodás népi kincseinket. Úgyhogy ettől az elhatározástól egyenes út vezetett a Kerekítő módszertani tanfolyamra 2016 nyarán.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődő családot foglalkozásaimra!

Eddigi látogatók

1226245

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat