Térkép bezárása

Budapest XXI. kerület - Királyerdei Művelődési Ház

Foglalkozásvezető: Papp Judit  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
Első foglalkozás szeptember 10. (HÉTFŐ)
Időpontok Hétfőként 10.35-11.15
Részvételi díj alkalmi díj 1200ft
bérlet 4500ft/5 alkalom
Nyári szünet június 21 -szeptember 10
Foglalkozás helyszíne: 1213 Budapest, Szent István út 230.

A termben kellemes meleg van,  de sokat mozgunk ezért rétgs öltözködést javaslok. Ellenben a parketta elég hűvös, így aki erre érzékeny kérem hozzon plusz zoknit magának és gyermekének is.

Vidám hangulat, rengeteg mosoly és kacaj vár Rátok!

 

Papp Judit
drámapedagógus
Papp Judit foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

2014-ben végeztem el a Kerekítő módszertani tanfolyamát. Szerintem fontos, hogy a mindenapokban aktív szerepet kapjon az élő zene. Három kisgyermekes édesanyaként számtalanszor tapasztaltam a magyar népzene megannyi varázserejét. Ha gyermekeim táncra perdülni szerettek volna énekeltünk,zenéltünk. Ha szomorúak voltak énekeltünk, ha fájt valamijük, megnyugtatásra vágytak énekeltünk. Ha nem tudtak elaludni altatókat énekeltünk, a  hosszú sétákon mondókáztunk. Amikor Kerekítünk akkor is folyamatosan énekelünk, mondókázunk, a dalokat meghallgatjuk furulyán, hegedűn és különböző ritmushangszereket szólaltatunk meg. Ezek a közös játékok, höcögések, lógázások és együtt éneklések hihetetlen nagy varázserővel bírnak. A kisbabák arcára mosolyt csalunk,miközben esteleg felfedezik a világot. Gurgulázva kacagnak - ha kátyúba kerül a szekerünk -  és egy-egy mondókázás közben ritmusra rugóznak. Hihetetlen nagy élmény minden alkalommal ezt átélni! 

:) 

 

Eddigi látogatók

1456398

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat