Térkép bezárása

Cegléd - Kossuth Művelődési Központ

Foglalkozásvezető: Borosné Dobozi Anikó Éva  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
A foglalkozások a járványhelyzet, a művelődési ház bezárása miatt átmenetileg szünetelnek.
Időpontok Szerda, 09:30 - 10:00-ig
Részvételi díj Alkalmi belépő: 1000.-/ alkalom
Bérlet ára: 3200.- / 4 alkalom, mely szeptembertől júniusig korlátlanul felhasználható
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/pg/dobozi.aniko.babamamafoglalkozasok/about/?ref=page_internal
Foglalkozás helyszíne: 2700 Cegléd, Kossuth tér 5/a. - B/2 sz. terem
A foglalkozások a járványhelyzet, a művelődési ház bezárása miatt átmenetileg szünetelnek.
Borosné Dobozi Anikó Éva
óvodapedagógus
Borosné Dobozi Anikó Éva foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

   Borosné Dobozi Anikó Éva vagyok. 1974- ben születtem Cegléden. Már gyermekkoromban vágyam volt, hogy óvónő legyek és gyerekekkel foglalkozhassak. Nagykőrösön az óvónői szakközépiskola elvégzése után Kecskeméten szereztem óvó- tanítói, kisgyermek gondozói diplomát. Sok élménnyel gazdagodtam az iskolai énekórák, kóruspróbák során. Ezekben az években kezdtem furulya tudásomat mélyíteni. Tizenkét éven át magánéneket tanultam a helyi zeneiskolában. A zene mellett  a tánc is mindig fontos része volt az életemnek.  A néptánc elhozta számomra az igazi kiteljesedést, a népzene, a népdalok mindíg jókedvre derítenek. 2013 óta vagyok tagja a Cegléd Táncegyüttesnek. Népi játszó foglalkozásokon ismertetem meg az óvodásokat egyszerű táncokkal, tánclépésekkel.

   2015-ben megszületett a kislányom, vele az ölbéli játékok, a közös baba-mama fglalkozások új élményekkel gazdagítottak. Az együtt éneklés,az együtt játszás fontos  számomra, szerettem volna mindezt másokkal is megismertetni. 2018-ban végeztem el J. Kovács Judit Kerekítő módszertani tanfolyamát. Néphagyományaink továbbadását nem lehet elég korán kezdeni, szeretném, ha ez minél több családban a mndennapok része lehetne, ebben szeretnék segítséget nyújtani.

   Szeretettel várok minden kedves édesanyát és kisgyermeket a Kerekítő foglalkozásaimon egy  jókedvű éneklésre, játékra!

Eddigi látogatók

1226255

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat