Térkép bezárása

Csákvár - Csákvári Református Egyházközség Gyülekezeti terme

Foglalkozásvezető: Mike-Varga Csilla  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Figyelem!! A foglalkozások bizonytalan ideig szünetelnek!
Időpontok Kéthetente csütörtökönként 9 órától
Első alkalom 2019.szeptember 19.
Részvételi díj Egész évben lejárható 5 alkalmas bérlet 2500 forint
Alkalmi belépő 600 forint
Őszi szünet 2019.október 28.-november 1.
Foglalkozás helyszíne: Csákvár Kálvin utca 8.

A Mondókás Móka után kötetlen baba-mama klub várja a Családokat 10.30-ig

Kérjük váltócipőt hozzatok magatokkal! 

Parkolási lehetőség az udvarban van. 

Mike-Varga Csilla
óvodapedagógus, óvodai gyógytestnevelő
Mike-Varga Csilla foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Mike-Varga Csilla vagyok, óvodapedagógus, óvodai gyógytestnevelő. Férjemmel és három gyermekünkkel Csákváron élek.
Világ életemben szerettem a mozgást, az éneklést zenét és a kézműveskedést. Ez utóbbiak felé új erővel, fokozott érdeklődéssel fordulok. Szeretném jobban megismerni-megtanulni magyar örökségünket, lehetőség szerint továbbadni azt gyermekeimnek és a rám bízott csemetéknek, felnőtteknek egyaránt.
Óvodás éveimet és az általános iskolát Vértesbogláron végeztem, szüleim ma is ott élnek. Székesfehérváron a Vasvári Pál Gimnázium és Óvónői Szakközépiskolában érettségiztem óvónői szakon. Óvodapedagógusi diplomát a Budapesti Tanítóképző Főiskolán szereztem. Néhány év múlva az Illyés Gyula Pedagógiai Főiskolán végeztem el a gyógytestnevelés szakot. 1996-tól óvónőként, 2001-től óvodai gyógytestnevelőként foglalkoztam gyermekekkel.
Minden iskolámban tagja voltam kórusnak, általános iskolában tanultam meg furulyán játszani. Később óvónői majd a gyógytestnevelői munkám során is szívesen és sokszor énekeltem mondókáztam a gyerekekkel, éltem a zene és dal jótékony hatásaival.
2005-ben elkezdtem életem legnehezebb és egyben legboldogítóbb iskoláját: Anya lettem. Időközben Ákos fiunk után 2007-ben megszületett Száva lányunk, velük, általuk találtam rá újra a dalokra, mondókákra, az éneklés, együtt játszás örömére. Általuk kaptak új jelentést, váltak számomra élővé az ölbeli játékok, és kézzelfoghatóvá az a felszabadult öröm, ami játék közben átélhető. Vitamin a felnőttek lelkének is, mert ezeket nem lehet rosszkedvűen, mosoly nélkül játszani!!!
Újra kellett gondolnom felnőtt szerepeimet is és feléledt bennem a vágy, hogy kismamákkal, anyukákkal és gyermekeikkel foglalkozzam. Akár baba-mama klub, akár kézműveskedés, akár énekes foglalkozás keretében. Ezért vettem részt a Kerekítő tanfolyamon 2009-ben,  hogy meglévő tudásomat bővítsem, elmélyítsem és nagyobb lendülettel és önbizalommal, biztosabb tudással, egy értéket képviselő közösség tagjaként valósíthassam meg az álmaimat. Külön öröm számomra a foglalkozások második felében a beszélgetés, hiszen az itthon töltött évek alatt sokszor megtapasztaltam milyen jó és megnyugtató tud lenni egy -egy mondat, más Anyukák szájából...Kismamaként is szükségünk van közösségekre, a valahova tartozás érzésére.

2013-ban megszületett harmadik gyermekünk Lőrinc, akivel újra és mégis másképp élhetem át az ölbeli játékokat. Régi vágyam volt egy baba-mama klub létrehozása Csákváron, ez 2013 szeptemberétől megvalósult, ennek keretében voltak itt  a Kerekítő foglalkozások. 2014 őszétől újra óvodapedagógusként dolgoztam, Vértesbogláron, a szülőfalumban, 2015 őszétől a helyi Művelődési Ház adott otthont a Mókázásnak és a Baba-Mama klubnak. 2019 őszétől Csákváron és Bicskén kéthetente várom a Családokat.

Várom szeretettel az érdeklődő, „kerekíteni” vágyó felnőtteket, gyermekeket, hogy általunk és Általuk legyen szebb és boldogabb a világ!

Eddigi látogatók

1226264

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat