Térkép bezárása

Dusnok - Általános Művelődési Központ és Könyvtár

Foglalkozásvezető: Vácz Péterné  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Minden hónap első és harmadik péntek 17:00
Részvételi díj 700 Ft
Őszi szünet október 29.
Téli szünet december 21., december 28.
Tavaszi szünet április 19.
Nyári szünet Július, augusztus
Foglalkozás helyszíne: István király utca 25.
Vácz Péterné
Óvodapedagógus
Vácz Péterné foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Vácz Péterné, Demsa Erikának hívnak. Kalocsán születtem, 1975-ben. Egy Kalocsa melletti faluban, Miskén jártam általános iskolába. Második osztályos koromtól énekkaros voltam és furulyázni tanultam. Nagyon sok időt töltöttem nagyszüleimmel, akikkel sokat énekeltünk, táncoltunk. Nyolc évvel fiatalabb öcsémmel és kortársaival nagyon szerettem játszani. Már akkor eldöntöttem, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni, ha nagy leszek.Csecsemő gondozónak készültem és óvónő lettem.
A kalocsai óvónőképző szakközépiskola után, Baján elvégeztem a tanítóképző, óvodapedagógus karát. A főiskola után férjhez mentem, de tanulmányaimat Budapesten folytattam. Elvégeztem a BMK felsőfokú népi játszóházi foglalkozásvezető és közművelődési szakember, illetve a textiljáték készítő képzést. Figyelmem egyre inkább a népművészet felé irányult. Visszanyúltam gyökereimhez, elkezdtem táncolni a miskei néphagyományőrző tánccsoportban és Czár János miskei népművészet mesterétől elkezdtem tanulni a gyermekjáték-készítés fortélyait. Mindeközben 1999-ben megszületett Orsi és elkezdődött boldog családi életünk. 2002-ben Békéscsabán elkezdtem a kézműves iskolában tanulni. A szalma-, gyékény-, csuhé tárgykészítő, illetve népi-játék és kismesterség oktató vizsgát, már második kislányukkal, Virággal a karomon tettem. Az újabb játékkal töltött három év után a kalocsai katolikus oviban kezdtem dolgozni, és azóta is ott nevelgetem, tanítgatom az oda járó csöppségeket. Közben 2009- ben csatlakoztam a Kalocsai Mikkamakka Játéktár csapatához. Most újra találtam egy csapatot, ahová szívesen tartozom és boldogan "Kerekítek" velük együtt.
Számomra legfontosabb a boldog gyermeki nevetés, erre remek lehetőséget biztosít a Kerekítő foglalkozás. Várom a családokat és kerekítsünk együtt jókedvet, kacagást.

Eddigi látogatók

1226245

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat