Térkép bezárása

Győrújbarát - Timaffy László Művelődési Ház és Könyvtár

Foglalkozásvezető: Bugárné Ács Judit  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Ezen a helyszínen átmenetileg szünetelnek a foglalkozások.
Időpontok Csütörtökönként 10:00 - 10:30
Részvételi díj 1000 Ft
Testvérjegy 500 Ft
Foglalkozás helyszíne: 9081 Győrújbarát, Liszt Ferenc u. 9.
Ezen a helyszínen átmenetileg szünetelnek a foglalkozások.
Bugárné Ács Judit
tanító
Bugárné Ács Judit foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Bugárné Ács Judit vagyok, Győrben születtem 1990-ben. A zene, az éneklés és a kisgyerekek mindig is közel álltak a szívemhez. Középiskolai tanulmányaim után a pedagógus pályát választottam. 2013-ban tanítói diplomát szereztem az ELTE Tanító- és Óvóképző karán.

2013. szeptemberétől a szülővárosomhoz közeli faluban, Győrújbaráton, helyezkedtem el tanítóként. A zenei nevelést mindig fontosnak tartottam, így a legtöbb tantárgy tanítása során jelen van óráimon egy-egy dal vagy mondóka tekintetében.

2017-ben született meg Bogi lányom. A mondókák, énekek, ölbéli játékok az első pillanattól kezdve a mindennapjaink részét képezték. 4 hónapos korában kezdtünk el Kerekítő foglalkozásra járni, ami mindkettőnket elvarázsolt. Napról napra tapasztalom nála a zene jótékony hatását. Az foglalkozásokon megismert mondókák, dalok rengeteg helyzetben könnyítették napjainkat. Nemcsak anyaként, hanem pedagógusként is felfigyeltem a foglalkozások nyújtotta megannyi pozitív hatásra mind a gyermekek érzelmi, mind pedig az értelmi fejlődés során. Így 2019-ben elvégeztem a Kerekítő módszertani képzést, hogy továbbadhassam a magyar népdalkincs számos mondókáját, ölbéli játékát.

Várok minden kedves Anyukát, hogy együtt kerekítsünk mosolyt a gyermekek arcára.

 

Eddigi látogatók

1226266

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat