Térkép bezárása

Hajdúdorog - Szent Bazil Görögkatolikus Óvoda

Foglalkozásvezető: Tamásiné Bocz Anikó  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Szünetel!
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/hajdudorogbabamama
Foglalkozás helyszíne: 4087 Hajdúdorog, Óvoda utca 6.
Tamásiné Bocz Anikó
óvodapedagógus
Tamásiné Bocz Anikó foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

   Tamásiné Bocz Anikó vagyok, 1977. április 26-án születtem Hajdúnánáson. Hajdúdorogon élek, itt végeztem általános és középiskolai tanulmányaimat is. Már kis gyermekként éreztem, hogy a számomra kijelölt út a gyermekekkel való foglalkozás lesz, így választottam hivatásként az óvodapedagógusi pályát. A hajdúböszörményi Wargha István Pedagógiai Főiskolán megkezdett tanulmányaimmal egyidejűleg nagy érdeklődéssel fordultam a népművészet és a hagyományőrzés felé, 2014-ben az Így tedd rá szakirányú képzésen bővítettem ismereteimet ezen a területen. 1998. óta dolgozom a hajdúdorogi Szent Bazil Görögkatolikus Óvodában, ahol egy támogató közösség segíti munkámat. A gyermekek szeretete arra ösztönzött, hogy kinyissak előttük egy olyan kaput, melynek hatására befogadóvá váljanak a számomra oly fontos népi értékeink iránt, így sok népi mondókával, dallal és mesével igyekszem őket megismertetni. Lányom születését követően még inkább kezdtem érezni a kisgyermekek fejlődéséhez nélkülözhetetlen mozgással kísért mondókák fontosságát. Ezen közös mondókázások felelevenítése a mai napig mosolyt csalnak arcunkra.
   A Kerekítőre való rátalálás után már biztos voltam és vagyok is benne, hogy ebben a formában és szellemiségben szeretném megismertetni az anyukákkal és gyermekeikkel a népi ölbeli játékok sokaságát, ezért 2014-től tartok Mondókás Móka foglalkozásokat.
   Kedves anyukák és gyerekek várlak benneteket vidám, közös kerekítésre!

 

Eddigi látogatók

1226210

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat