Térkép bezárása

Herend - Pesovár Ernő Művelődési Ház

Foglalkozásvezető: Fizl Kata  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Kedves Kerekítőseim! Nagy sajnálatomra tudatom veletek, hogy be kell, hogy zárjam a Kerekítő foglalkozásaim kapuját:-( Kérlek, továbbítsátok ti is ismerőseiteknek! A tavaszi nagy újrakezdésig vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy a biztonságos újrakezdésig minden jót kívánok nektek és jó egészséget!!!! A megváltott bérleteket a visszatérésemkor le tudjátok járni, át tudjátok ruházni másnak. Igény esetén vissza is fizetem. Kérdés, kérés esetén keressetek bátran: 06203285331 Kérlek, regisztrálj, hogy emailen tudjalak tájékoztatni a pontos indulásról.
Időpontok Péntekenként 10:00-10:30
Részvételi díj Alkalmanként: 1200 Ft/család
2021 tavaszán indulnak újra a foglalkozások.
Téli szünet 2020. december 23. – 2021. január 3.
Foglalkozás helyszíne: 8440 Herend, Kossuth u. 136.

Mondókázva, dalolva kerekedjünk együtt jókedvre! 


Kerekítő Manó bábjeleneteivel, szines labdákkal és ejtőernyővel várlak a baba-mama foglalkozásaimra, melyet furulya, citera, dob és különféle izgalmas ritmus- és
hangkeltő hangszerekkel színesítek.

Kérésre vállalok Kerekítő születésnapi zsúrokat is! 

 

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl.A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk. Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!
A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!
Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. 


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Fizl Kata
Csecsemő és kisgyermeknevelő
Fizl Kata foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Fizl Kata vagyok. Balatonalmádiban élek. 
Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába.
2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe. 
A bölcsődei és óvodai zenei emlékeim a kislányom születésével törtek felszínre, melyeket rengeteg népdallal és népi mondókával bővítettem az évek során.
Panna, majd Júlia lányommal együtt fokozatosan fedeztem fel a közös és játékos éneklés, mondókázás meghitt, kapcsolódást teremtő és lüktető világát. Felemelő rácsodálkozás volt számomra felnőttként újra megélni akár elsőre megtapasztalni, hogy minden évszakra, ünnepre, napszakra, közös tevékenységre, nehezebb helyzetre van egy dal, egy mondóka, egy ölbéli játék, ami közelebb hozott a gyermekeimhez és engem feltöltve őket megnevettetve érzelmi biztonságban kikerekítette a világukat.  Megértettem, hogy ősi tudás és varázslat van egy egyszerűnek tűnő pár soros népi mondókában, hogy az édesanya dalai egy életen át elkísérnek és útravalót adnak.

 Az ELTE-TÓK karon, Csecsemő és kisgyermeknevelő szakon bővítettem tudásom és 2018-ban diplomát szereztem.  Ének és zenei képzésekre jártam. 2020-ban elvégeztem J. Kovács Judit módszertani képzését. Szeptembertől Óvodapedagógia szakirányon folytatom tovább a tanulmányaimat.

2013 óta babajelelést oktatok kisgyermekes szülőknek több városban.
A foglalkozásaimat furulyával, citerával, ritmus és hangkeltő eszközökkel színesítem.
A Kerekítő Mondókás Mókán a gyöngyöző kacaj, a közös összenevetés és anya vagy apa ölelő karjában a mosolygó kisbabák látványa fogad majd! 
Gyertek el a kisbabáddal és kerekedjünk együtt jó kedvre!

 

Fizl Kata

Eddigi látogatók

1226219

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat