Térkép bezárása

Kaposvár - Szent Őrangyalok Plébánia Kaposfüred

Foglalkozásvezető: Sáráné Kocka Ágnes  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Kedves Anyukák! A jelenlegi járványügyi rendelkezések, védelmi intézkedések miatt sajnos 2020.11.06-tól ÁTMENETILEG minden helyszínemen SZÜNETELNEK a baba-mama foglalkozások! Amint újra lehetőség nyílik a személyes ,közös játékra, e-mailben és közösségi oldalunkon is értesíteni foglak Benneteket! Lehetőség van arra, hogy az "Online Kerekítő Sáráné Ágival" zárt csoportba belépjetek , így ha személyesen nem is, de online tudunk kerekíteni. A havi díj ebben a csoportban 2000 Ft / HÓ vagy 2 alkalom / HÓ a bérletből. Ha szeretnétek csatlakozni, kérlek jelezzétek nekem a kockaagnes@gmail.com elérhetőségen. Várlak Benneteket dalos kedvvel és szeretettel az online térben is! Közösségi oldalunkon is mocorogni fogok, nem hagylak magatokra Benneteket! Adventi meglepivel is készülök, érdemes követni itt is! Remélem hamarosan találkozhatunk! Mondókázzatok és énekeljetek sokat! És vigyázzatok egymásra, magatokra! Szeretettel: Ági ❤️
Időpontok Hétfőnként 10:00-től 11:00-ig az alábbi napokon :
2020.szeptember 7, 28
Október 19
November 9,30
December 21
Részvételi díj A részvétel ingyenes.
Téli szünet 2020.december 21-2021.január 4
Tavaszi szünet 2021.április 2-5
Nyári szünet 2021.június 14-től 2021.szeptember 4-ig
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekito.hu/
Foglalkozás helyszíne: Kaposfüred, Rozmaring utca 2.

Kerekítő manós Mondókás Móka

0-3-éveseknek

hangszerjátékkal, ejtőernyős kislabdákkal 

Foglalkozásainkon az alap Mondókás Móka bővül Kerekítő manó 5 perces jelenetével és a színes ernyő-kis labdás résszel. 

A foglalkozásokat gitár, citera, furulya, dob és egyéb hangszerjátékkal színesítem. Időtartama kb.30-40 perc. 

Ezt követően nyílik lehetőség egy kis beszélgetésre, hangszermustrára-hangszersimogatóra, könyvlapozgatásra, bújócskázásra és  zsipp-zsupp kendőzésre.

 

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! 

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! 

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!


A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Sáráné Kocka Ágnes
Sáráné Kocka Ágnes foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Sáráné Kocka Ágnesnek hívnak. Kaposváron születtem 1969-ben. Egy somogyi kis faluban, Lábodon töltöttem gyermekéveimet szüleimmel és bátyámmal.
Családommal jelenleg Nagyatádon élek.1996-ban  első szülöttünk , Jakab , down-szindrómás kisfiúként érkezett hozzánk . Érkezésével nem csak a szülővé válás kihívásaival találtuk szembe magunkat, hanem hirtelen belecsöppentünk egy "más" világba,  ami eltért a „normálistól” . 1998-ban született meg második fiúnk, Barnabás. Ez az időszak a  soha vissza nem hozható, világra rácsodálkozó nagy felfedezések kora volt. A sok-sok mese, vers és dalocska  mellett kezembe vettem a furulyát és kerestem, gyűjtöttem, tanultam a népi gyermekdalokat . Elsősorban anyaként éreztem a gyermekeimmel együtt töltött első évek  jelentőségét, fontosságát, majd 1998-ban felsőfokú gyógypedagógiai asszisztensi képesítést szerezve már ekkor minden vágyam az volt, hogy valamilyen formában át-és továbbadhassam a gyermekekkel együtt töltött idő felbecsülhetetlen értékét, mellyel az édesanyák életre szóló útravalót tudnak adni  gyermekeiknek.

2011-ben Ayurvédikus babamasszázs-oktatói képesítést szereztem. Egyéni és csoportos tanfolyamaim keretén belül a hagyományos indiai babamasszázs elméletét, gyakorlati tudását sajátíthatják el  az anyukák. A meghitt együttlét szoros kapcsolatot alakít ki gyermek és szülő között, mely a babák egészséges testi-lelki-szellemi fejlődésére pozitív hatással van.
A Tulipintyó Kézműves Kuckóban egyedi, saját készítésű ajándéktárgyakat készítek, melyeken népi motívumaink, szimbólumaink is megjelennek.


2011 novemberétől tartok baba-mama foglalkozásokat. A Kerekítő módszertani tanfolyamot 2012 őszén  végeztem el, mert olyan értékeket képvisel, melyek számomra is fontosak. A Kerekítő révén  újabb hangszerekkel , a citerával és a gitárral kezdtem el ismerkedni. Foglalkozásaimon az ölbeli játékok és mondókák világát a hangszerek: furulya, táltos dob, citera, gitár  és a különböző népi hangutánzó és ritmushangszerek teszik színesebbé.

Saját tapasztalatból hiszem és vallom, hogy az édesanyák csodákra képesek: megalapozhatják gyermekük egészséges testi-lelki-szellemi fejlődését.
Azért, hogy az együtt töltött első évek tartalmasan és hasznosan teljenek, az önfeledt együtt játszás örömével , vidám pillanatokkal, dalos kedvvel és szeretettel  várom  a kisgyermekes családokat foglalkozásaimra.

 

Honlapom: http://kockaagnes.hu/index.html

Eddigi látogatók

1174408

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat