Térkép bezárása

Köln - Köln

Foglalkozásvezető: Bartha Mónika   •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Kéthetente szerdánként 10:00-11:00-ig
Foglalkozás helyszíne: Am Rinkenpfuhl 10, 50676 Köln
Bartha Mónika
Bartha Mónika foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Bartha Mónika vagyok, két fiúgyermek édesanyja, akiket férjemmel boldog házasságban nevelünk, az utóbbi bő tíz évben már nem szülőhazámban, hanem Németországban. A dunaújvárosi diákévek után, ahol a szolfézs és furulya, majd később a klarinét órákat szorgalmasan látogattam, az egyetemi tanulmányaimat már Szegeden folytattam, tíz éve pedig Kölnben élünk, ahol a helyi magyar közösség tagjaként és aktív szervezőjeként kapcsolatba kerültem a hétvégi magyar iskolával. A kölni magyar katolikus lelkészség támogatásával hét éve megnyitottam a hétvégi magyar óvoda kapuit. Azóta is örömmel vállalt kihívás ez nekem. Rendszeresen veszek részt magyarországi továbbképzéseken, táborokon, hogy minél hitelesebben és szebben mutathassam meg az itt élő kicsi magyaroknak a mi édes anyanyelvünket, népzenénket, népköltészetünket és népdalainkat, vagy gyermekjátékainkat.

    A legszebb visszajelzése, hogy igyekezetem nem hiábavaló, a sok csillogó szempár az évek óta teltházas foglalkozásokon. Ez és a pici babás anyukák egyre gyakoribb megkeresése sarkallt arra, hogy baba-mama foglalkozások elindítására is felkészüljek.

     J. Kovács Judit programvezető könyveit az ovis csoportom programjainak összeállításakor is gyakran forgattam, munkásságát figyelemmel kísértem, így 2019-ben Budapesten sikerrel vettem részt a Kerekítő foglalkozásvezetői képzésén.

 „A Kerekítő szó számunkra a világ kerekségét fejezi ki. A kicsik számára a világ elsőként az anyuka ölében, a közös játékban, érintésben, mosolyban, ölelésben kerekedik ki. Ez a meghatározó élmény egy egész életre szól és a felnőttkori boldogulás alapja is.” Azért, hogy ez a szép gondolat kiteljesülhessen az én foglalkozásaimon is, várlak benneteket szeretettel Kerekítő Manóval!

    „Gyertek, kerekítsük együtt a világot!”

Eddigi látogatók

1226254

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat