Térkép bezárása

Kolozsvár (Erdély) - Mikó Óvoda-Innovativ Oktatásért Egyesület

Foglalkozásvezető: Csatári Erika  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Szerdánként 17-18
Őszi szünet -
Téli szünet December 22.-Január 7.
Tavaszi szünet -
Nyári szünet Augusztus 2.-Szeptember 5.
Foglalkozás helyszíne: Balassa(Aviator Badescu) utca, 35.szám, Kolozsvár, Románia
Csatári Erika
gyógypedagógus, néptáncoktató
Csatári Erika foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Csatári Erika a nevem. 1981-ben születtem Erdélyben, Szamosújváron. Már gyerekkoromban volt alkalmam megtapasztalni, megélni a népművészet örömét, szépségeit, hiszen nagyszüleim a mezőségi Széken laknak. Szék az a falu, ahol mai napig is élnek a hagyományok. Volt alkalmam részt venni a farsangi fonókon, a hagyományos esküvőkön, beorozásokon, ahol sok népdalt, néptáncot, és nem utolsó sorban mondókákat tanultam. Középiskolába szülővárosomban jártam,az iskolai évek alatt is néptáncoltam, a helyi Kaláka néptánccsoportban. 2005-ben licenszeztem gyógypedagógia szakon a Babes-Bolyai Egyetemen, Kolozsváron. 2005-től a kolozsvári ''Kozmutza Flóra" Hallásérültek Iskolájában tanitok gyógypedagógus tanárként. Ez idő alatt néptáncoktatói tanfolyamot-, illetve Játszóház-vezetői tanfolyamot végeztem el a válaszúti Kallós Zoltán Alapitvány szervezésében.Ugyanakkor 2007 óta néptáncot és népi gyermekjátékokat is tanitok óvodákban, iskolákban. 2011-től férjemmel együtt a Kalotaszentkirályi és a Válaszúti néptánctáborokban tanitunk néptáncot, főleg gyerek-, illetve serdulőkorú gyerekcsoportoknak.

A Kerekitővel kislányommal együtt ismerkedtem meg. Nagyon hasznosnak bizonyult számunkra ez a foglalkozás, és mivel a néphagyományokból meritkezik, mélyebben, módszertanilag is meg szerettem volna ismerni a Kerekitő mondókás-mókázást. Beirtakoztam a képzésre, és 2014 őszén megkaptam a foglalkozásvezetői védjegyet.

Kerekitsük tehát együtt a világot!

Eddigi látogatók

1226210

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat