Térkép bezárása

Pápa - Sün Balázs Családi Bölcsőde

Foglalkozásvezető: Sz. Farkas Veronika  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Keddenként (zártkörű)
Foglalkozás helyszíne: 8500 Pápa Határ utca
Sz. Farkas Veronika
óvodapedagógus
Sz. Farkas Veronika foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

1980-ban láttam meg a napvilágot Pápán. Általános és középiskolai tanulmányaimat is szülővárosomban végeztem. 2002-ben német nemzetiségi óvodapedagógus szakon szereztem diplomát a NYME BEPF Karon. 2005-ben a Pannon Egyetemen pedagógus szakvizsgát tettem, pedagógiai terapeuta szakon.

A KEREKÍTŐ módszertani tanfolyamot 2009-ben az elsők között végeztem el, azóta az életem részévé vált.

2002-től a Pápai Városi Óvodák Vajda Péter lakótelepi tagóvodájában dolgoztam német nemzetiségi óvodapedagógusként. Boldog voltam, hogy az lehetett a munkám, a hivatásom, amit mindig is csinálni szerettem volna: gyermekek között lenni, formálni személyiségüket, hatni rájuk, szépet és jót, értékeset átadni. Óvónőnek lenni mindennapos kihívás, folyamatos önképzést, tanulást igényel.

Mindazt, amit óvodapedagógusként tudtam a kisgyermekkori zenei-, irodalmi nevelésről, a mozgásfejlődésről, azt anyaként megtapasztaltam. Álmos nagyon jó partner volt mindehhez. Ezt a tapasztalatot, tudást, örömet, életérzést át akartam adni más kismamáknak, kisgyermeknek, családoknak. Most újra átélhetem az ölbeli játékok minden örömét, Ábellel, aki 2014. októberében született.

Tanultam fuvolázni, játszom furulyán és próbálkozom a gitár megszólaltatásával.

 Várok minden játszani és dalolni vágyó családot egy jókedvű foglalkozásra!!!
 

"Amit csak hall a gyermek, könnyen elfelejti. Amit lát is, már inkább megjegyzi. De amiben Ő maga is tevékenyenrészt vesz, az bizonyosan bevésődik az emlékezetébe." (Kodály Zoltán)

Eddigi látogatók

1226209

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat