Térkép bezárása

Solymár - Apáczai Csere János Művelődési Ház és Könyvtár

Foglalkozásvezető: Wirtz Katalin  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
A nyári szünet előtti utolsó foglalkozás időpontja: 2019. június 5.
Időpontok Szerdánként 10-10.40
Részvételi díj 1000 Ft /alkalom/család
Téli szünet 2018.12.17. - 2019.01.06.
Foglalkozás helyszíne: 2083 Solymár Templom tér 25.
A nyári szünet előtti utolsó foglalkozás időpontja: 2019. június 5.
Wirtz Katalin
pedagógus
Wirtz Katalin foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

 Miskolcon születtem, Sárospatakon kaptam tanítói diplomát. 35 éve foglalkozom gyermekekkel. Tanítóként tapasztaltam, hogy mennyire fontos a gyermekeknek az együtt játszás, játékos tanulás és a kisgyermekkori mondókázás, mely fejleszti beszédüket, memóriájukat, figyelmüket és értelmüket.

A zene végig kísérte tanulmányaimat. Ének-zene tagozat, zongoratanulás, kórus éneklés, szereplések, hangversenyek,  zongora versenyek, mely életre szóló élményt adtak. Furulyázni felnőttként kezdtem.

Unokáimon keresztül ismerkedtem meg a Kerekítővel. 2018-ban végeztem el Kovács Judit Kerekítő  módszertani tanfolyamát, mely által tovább adhatom a zene szeretetét a családoknak.

Fantasztikus látni, amikor  önfeledtem  együtt játszik  és énekel az édesanya gyermekével. Sok édesanya nem énekel, mert nincs szép hangja,  pedig a gyermeknek az anya hangja a legkedvesebb, legyen az akármilyen. Szeretnék minden anyukát arra biztatni, hogy énekeljen, játsszon együtt gyermekével, hiszen ebben a korban van vele a legtöbbet,így ekkor tudja a legtöbbet adni az együtt játszással, énekléssel, mondókázással, melyre egész életében emlékezni fog és ő is átadja gyermekeinek.

 

 

 

 

Eddigi látogatók

1456214

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat