Térkép bezárása

Szentkirályszabadja - Napraforgó Ház Családi Napközi

Foglalkozásvezető: Dorozsmai-Szabó Eszter  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Őszi kezdés és időpont egyeztetés alatt!
Részvételi díj - családi belépő: 700 Ft
- 5 alkalmas bérlet: 3000 Ft
- 10 alkalmas bérlet: 5000 Ft
Nyári szünet június 12. - augusztus 31.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekitoveszprem/
Foglalkozás helyszíne: 8225 Szentkirályszabadja, Erdő sétány 2/A
Dorozsmai-Szabó Eszter
óvodapedagógus
Dorozsmai-Szabó Eszter foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Két gyermekes anyuka vagyok, óvodapedagógiát és teológiát végeztem. Mindkét főiskola sokat formálta a gondolkodásom a világról, az előbbi tanított játszani, alkotni az utóbbi hinni és vágyakozni. Jelenleg a Hajnalcsillag Játszóház programvezetőjeként népi, bibliai és kézműves foglalkozásokat tartok bölcsis-ovis korú kisgyermekeknek. 
Szeretem a verseket, szeretek énekelni, szeretek gyerekekkel együtt nevetni, játszani. Gitározok, dobolok és furulyázom alap szinten, és a népdalokat, gyermekverseket megzenésítő Gézamalac zenekar énekese és vezetője vagyok. A zene mellett érdekel a képzőművészet is: „Gyermeki képzelet” címmel egy festmény sorozatom több helyen is kiállításra került. Szeretek táncolni is, egyszóval minden érdekel, ami művészet! 

A versek, mondókák, énekek szeretete és a gyermekekkel való foglalkozás öröme számomra a Kerekítőben egybe kapcsolódik, ezért hálás vagyok, hogy rátaláltam. Nagy élmény volt számomra látni, hogy a picik mennyire fogékonyak a dalokra, mondókákra, hogy milyen meghitt és bizalmi légkör tud kialakulni egy-egy ilyen foglalkozáson. Valami olyasmit éltem át ebben, mint amikor otthon este a kislányom együtt énekli velem a kiskece lányomat s csillogó szemekkel, hálásan néz rám.
A mondókák, dalok szeretetét szeretném tovább adni a következő generációknak. Ezért szeretettel várok mindenkit Mondókás Mókával, aki vágyik átélni és megtapasztalni gyermekével együtt mindezek személyiségformáló, felszabadító, készségfejlesztő hatását önfeledt, szabad légkörben!

Eddigi látogatók

1472556

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat