Térkép bezárása

Tata - AranyHold Jóga és Terápiás udvar

Foglalkozásvezető: Palotás Anna  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
2019.szeptember 9-én, hétfőn 10 órától szeretettel várlak titeket! Kerekítő manó nyáron kipihente magát, és már alig várja, hogy ismét találkozzon veletek!
Időpontok Minden hétfőn 10 órától
Nyári szünet 2019.június 18-tól augusztus 31-ig
Foglalkozás helyszíne: 2890 Tata Váralja út 2/b
2019.szeptember 9-én, hétfőn 10 órától szeretettel várlak titeket! Kerekítő manó nyáron kipihente magát, és már alig várja, hogy ismét találkozzon veletek!
Palotás Anna
Zenepedagógus
Palotás Anna foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

 

Kisiskolás korom óta már tudtam, hogy én gyermekekkel szeretnék foglalkozni. Hat éves koromban kezdtem el a zenével komolyabban foglalkozni, mikor a szüleim a tatai Fazekas Utcai Ének-zene tagozatos Általános Iskolába írattak be ének tagozatra. Itt tanultam első hangszeremen, a furulyán. Ez a hangszer folyamatosan végig kísért felnőtt koromig. Majd nyolc évesen hegedülni kezdtem a tatai Városi Zeneiskolába. Ezen a hangszeren összesen tizenhárom évig tanultam.
Középiskolai tanulmányaimat a tatabányai Árpád Gimnázium-, és Pedagógiai Szakközépiskolában végeztem, Pedagógia szakon. Miután kiderült, hogy zenei pályára készülök, tizennégy éves koromban zongorázni kezdtem, ami hét évig tartott.
1999-ben a sikeres érettségi vizsga után elsőre felvettek a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának Ének-zene, karvezetés szakára, ahol 2004-ben diplomáztam.
Ezt követően a Pécsi Zeneművészeti Főiskola Szolfézs-, zeneelmélettanár szakát végeztem el két év alatt. Így 2006-ban szereztem meg a másoddiplomámat.
 
2002-től a tatai Concerto Zeneiskolában tanítottam szolfézst. 2006-ban a Színes Iskola (Személyközpontú Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium) énektanára lettem. 2013-tól pedig a Menner Bernát Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szolfézstanára vagyok.
Az elmúlt években a tatai,- és a kistérségi óvodákba jártam Zeneovi foglalkozást tartani. 2006-ban ismerkedtem meg a Háztűz-Őrző Nők,- és Anyák Egyesületével. Ő segítségükkel sikerült elindítani a Zenebölcsi foglakozásomat.
Így jutottam el az általános iskolás gyerekektől a babákig. Azt szeretem a legkisebbekben, hogy nagyon nyitottak a világra és rendkívül őszinték. Rengeteg szeretetet, őszinte mosolyt és kedvességet kapok tőlük.
 
2009. júniusában végeztem el a Kerekítő tanfolyamot, így abban az évben el is indítottam a Mondókás Móka csoportomat.
 
2010-ben férjhez mentem, és 2011 februárjában megszületett Emma kislányom. Attól a pillanattól kezdve látom rajta ezeknek a  mondókáknak, daloknak, ölbeli játékoknak a csodálatos hatását. 2015-ben született meg a második kislányom, Luca. Ő vele már a testvére játsza ezeket a csodálatos ölbeli játékokat.
 
2012 novemberében végeztem el a Bábos Torna tanfolyamot, így a következő évtől indítottam a csoportomat.
 
A zenés foglalkozásaimon a babák, a gyerekek és a szülők egyaránt élvezhetik a gyerekmondókák-, és dalok csodás világát játékba burkolva, hangszerekkel (szoprán-,és alt furulya, hegedű, mandolin, népi hangszerek) színesítve.
 
És ezek a játékok otthon is folytatódnak, hiszen a 0-3 éves kor közötti gyerekeknek az anyukájuk ölében, énekhangjával és az érintéseivel kerek ez a világ!

 

Eddigi látogatók

1519955

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat