Térkép bezárása

Törökbálint - Munkácsy Mihály Művelődési Ház

Foglalkozásvezető: Enyedi Anita  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Mondókás Móka bábbal, tornaszerekkel 11:00-tól! A foglalkozás korona vírus megelőzése miatt szünetel!
Időpontok Hétfőnként 11:00 -11:40
Részvételi díj alkalmi jegy: 1200 ft
5 alkalmas bérlet: 5500 ft
10 alkalmas bérlet: 10.000 ft
Őszi szünet 2019. október 28.
Téli szünet 2019. december 23., december 30.
Tavaszi szünet 2020.április 13.
Nyári szünet 2020. június 22.-től
Foglalkozás helyszíne: 2045, Törökbálint, Munkácsy Mihály u. 83.

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl! 

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki! 

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Ahol van ruhatár, ott a terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban vagy arra kijelölt helyiségben helyezzétek el!


A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt!


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Enyedi Anita
tanító, Kerekítő foglalkozásvezető
Enyedi Anita foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Enyedi Anita vagyok, tanító és Kerekítő baba-mama foglalkozásvezető. 1987-ben, Budapesten születtem. Pedagógus család a miénk (anyai ágon). Édesanyám már kisgyerekkorom óta a zene szeretetére nevelt. Óvodásként belekóstoltam a néptánc és a ritmikus sportgimnasztika alapjaiba. Kisiskolásként a furulyával ismerkedtem. A középiskolát egy alapfokú művészeti iskolában jártam és az iskolai kórusok tagjaként énekeltem. 2009-ben diplomáztam az ELTE tanítóképző főiskolai karán (matematika műveltségterületen). A munkám során, volt szerencsém megtapasztalni, hogy a zene sok feszült helyzeten átsegít, nyugtatólag hat. Fegyelemre, figyelemre tanít, értelmi és érzelmi életet gazdagítja és fejleszti. Fontosnak tartom, hogy a jövő nemzedéke ne csak észlelje a zenét, hanem értse, szeresse és művelje is! Ezt pedig már a kezdeteknél a legjobb megalapozni, Édesanya ölében! A zene, a ritmus, a mondókák pedig hozzá segítenek, a beszéd és később az olvasás tanításához is. A Kerekítőt kislányom születésekor ismertem meg. Együtt próbáltuk ki és láttam, hogy mennyire hasznára válik és milyen jótékony a hatása, mind az érzelmi életére, mind az értelmére. Mindemellett a játékok és a zene által egyre többet ismeretem meg belőle is! Így nemcsak az ölbeli mondókák, kacagtatók, lovagoltatók és dalok tárháza nyílt ki előttem, hanem ezek által a gyermekem is.  A kisfiam már beleszületett a kerekítésbe és vele is ezen az úton szeretnék járni. ( Öröm látni, mikor a nagyobbik kicsi énekli a „Hinta palintát” a kisebbiknek, aki tele szájjal mosolyog rá!) 2015-ben végeztem el Kovács Judit Kerekítő módszertani tanfolyamát. A Kerekítő foglalkozásokat is azzal a céllal szeretném tartani, hogy az édesanyák, édesapák, nagyik, nagypapák mondóka és népdal tudása és szeretete mellett a gyerekükkel/ unokájukkal való kapcsolatuk is mélyüljön, erősödjön. Sok szeretettel várlak benneteket! 

Kerekítsük együtt, élő zeneszóval, víg énekszóval gyermekeink világát szebbé, jobbá! Höcögjünk, göcögjünk, énekeljünk, mókázzunk együtt!

Eddigi látogatók

1033147

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat