Térkép bezárása

Varsó (Lengyelország) - Magyar Kulturális Intézet

Foglalkozásvezető: Szász Klára  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Bábos Torna?
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/search/top/?q=vars%C3%B3i%20kerek%C3%ADt%C5%91%20kl%C3%A1rival
Nyári szünet Június elejétől szeptember végéig.
Foglalkozás helyszíne: ul. Moniuszki 10 Varsó 00-009

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Baba-mama foglalkozásról van szó, így kérjük a szülőket (kisérőket) hogy a foglalkozás ideje alatt végig tartózkodjanak a teremben.

A foglalkozások első fél órájában kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl.

Mobil telefonokat kapcsoljátok ki vagy némítsátok le.

Tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból legyetek a gyermekeitek mellett! 

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A terembe csak a cipőt és táskát hozzátok be a felnőtt és gyermek kabátokat a ruhatárban helyezzétek el!

A kiírt időpontok szerint szeretnénk pontosan kezdeni, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. 


Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Szász Klára
Szász Klára foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Szász Klárának hívnak, 1975 áprilisában születtem Szolnokon. Boldog feleség, és egyúttal két csodálatos gyermek édesanyja vagyok.  Világ életemben szerettem emberek, gyerekek közt lenni, közösségeket építeni, szervezni, örömet szerezni.

Az ének és a tánc iránti érdeklődésem kisgyermek korom óta fenn áll. A táncos pályafutásom a néptánccal kezdődött, de végül a társastáncoknál horgonyoztam le. 12 évig táncoltam versenyszerűen standard és latin amerikai táncokat, majd a Testnevelési Főiskolán OKJ-s táncoktatói képesítést szereztem; ennek birtokában oktattam a táncokat épeknek és értelmileg sérülteknek egyaránt.

Tanúlmányaim végeztével a gyógypedagógia területén helyezkedtem el, és közel 20 évig dolgoztam a fejlesztő foglalkoztatás területén értelmileg sérült emberekkel, majd később pedig megváltozott munkaképességű emberekkel. 

Másodállásként tánc- és kézműves táborokat vezettem gyerekek számára. Az ének, a tánc és az előadás, ami már kisgyermek korom óta elvarázsolt, így később az életem szerves részévé vált.

A gyermekeim születése megváltoztatta az életemet, életvitelemet; bár sajgó szívvel a szögre akasztottam a versenytánc cipőimet, ugyanakkor hamarosan rávett arra, hogy elővegyem és leporoljam a régi gyermekdalocskákat, mondókákat, altatókat, és előkeressem a rég nem használt furulyámat. Mivel fontosnak tartom, hogy a magyar gyermekek minél hamarabb találkozhassanak a magyar népzene és a népdalok sajátosságaival és általuk a zenei kultúránk alapjaival, ezért a magyar népdalok éneklése, furulyán történő játszása a foglalkozásaim meghatározó elemét alkotják.

A férjem munkájából fakadóan 2012 –től Varsóban élünk. 2013 szeptembere óta önkéntesként oktatok a Divéky Adorján Hétvégi Magyar Iskolában, amelynek a Varsói Magyar Kulturális Intézet ad otthont. Jelenleg két kiscsoport (0-2, illetve 2-6 évesek) foglalkozásvezetője vagyok.

2015 nyarán megismerkedtem a Kerekítő foglalkozásokkal és közösséggel. Minél többet megtudtam róla, annál közelebb került a szívemhez. Mára úgy érzem, hogy a Kerekítő által megkövetelt normák garanciát szolgáltatnak minden szülő számára, hogy a csemetéjük a lehető legigényesebb körülmények között, szórakozva, játékosan vehessen részt a foglalkozásokon, mialatt észrevétlenül megismerkedik a magyar kultúra legszebb és legnépszerűbb dallamaival, verseivel, dalaival. 2016 decemberétől védjegyes kerekítős foglalkozásvezető lettem és innentől e név alatt vezetem a foglalkozásaimat.

Hét közben magyar családok gyermekei felügyeletét és fejlesztését vállalom, ahol szintén nagy segítséget nyújtanak a Kerekítős dalocskák, mondókák.

Aki esetleg Varsóba keveredik – akár rövidebb, vagy hosszabb időre –, azt arra bíztatnám, hogy látogasson meg minket. Jöjjön el egy Kerekítős foglalkozásomra, hisz nagy szeretettel látok ott minden kicsit és nagyot, gyereket, anyukát, apukát vagy akár nagymamát, nagypapát is.

 

„Kerekedjünk együtt jókedvre”.

Eddigi látogatók

1033146

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat