Térkép bezárása

Veszprém - Hajnalcsillag Játszóház

Foglalkozásvezető: Dorozsmai-Szabó Eszter  •  BemutatkozásFoglalkozás típusa: Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknek  •  Mi a Kerekítő Mondókás Móka?
Időpontok Hétfőnként 10.00-10.30
Részvételi díj Családi belépő: 900 Ft
6 alkalmas bérlet: 4800 Ft
(a játszóház részvételi díjaival megegyezően)
Téli szünet dec. 23 - jan.1.
Nyári szünet augusztus 1.-31.
Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel www.facebook.com/kerekitoveszprem/
Foglalkozás helyszíne: 8200 Veszprém, Boglárka u. 22.
Dorozsmai-Szabó Eszter
óvodapedagógus
Dorozsmai-Szabó Eszter foglalkozásainak listáját itt megtekintheted.

Két gyermekes anyuka vagyok, óvodapedagógiát és teológiát végeztem. Mindkét főiskola sokat formálta a gondolkodásom a világról, az előbbi tanított játszani, alkotni az utóbbi hinni és vágyakozni. Jelenleg a Hajnalcsillag Játszóház programvezetőjeként népi, bibliai és kézműves foglalkozásokat tartok bölcsis-ovis korú kisgyermekeknek. 
Szeretem a verseket, szeretek énekelni, szeretek gyerekekkel együtt nevetni, játszani. Gitározok, dobolok és furulyázom alap szinten, és a népdalokat, gyermekverseket megzenésítő Gézamalac zenekar énekese és vezetője vagyok. A zene mellett érdekel a képzőművészet is: „Gyermeki képzelet” címmel egy festmény sorozatom több helyen is kiállításra került. Szeretek táncolni is, egyszóval minden érdekel, ami művészet! 

A versek, mondókák, énekek szeretete és a gyermekekkel való foglalkozás öröme számomra a Kerekítőben egybe kapcsolódik, ezért hálás vagyok, hogy rátaláltam. Nagy élmény volt számomra látni, hogy a picik mennyire fogékonyak a dalokra, mondókákra, hogy milyen meghitt és bizalmi légkör tud kialakulni egy-egy ilyen foglalkozáson. Valami olyasmit éltem át ebben, mint amikor otthon este a kislányom együtt énekli velem a kiskece lányomat s csillogó szemekkel, hálásan néz rám.
A mondókák, dalok szeretetét szeretném tovább adni a következő generációknak. Ezért szeretettel várok mindenkit Mondókás Mókával, aki vágyik átélni és megtapasztalni gyermekével együtt mindezek személyiségformáló, felszabadító, készségfejlesztő hatását önfeledt, szabad légkörben!

Eddigi látogatók

1519946

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat