Térkép bezárása

Vajai Flóra

színművész, pszichológus

Vajai Flóra vagyok, 1989-ben születtem Veszprémben. A zene iránti rajongásom megalapozása elsősorban szüleimnek köszönhető, akik öt éves koromban úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy hangszert fogjak a kezembe, és beírattak zeneiskolába. Hét évig tanultam itt fuvolázni, később a magánének tanszak növendéke lettem.


Nagyjából hat éves koromban, első zenés színházi élményem hatására kezdődött élethosszig tartó másik nagy szerelmem, melynek hála a sorsom végérvényesen összefonódott a zenével: megérintett a színház varázsa. 15 éves koromban bekerültem a Pannon Várszínház társulatába, ahol 5 éven át játszottam musicalekben kisebb-nagyobb szerepeket, majd később a Magyar Színház akadémiájának elvégzése után egy évig az éppen újraéledő Rock Színháznál játszottam. Mostanában a Pesti Magyar Színház, a Madách Színház, az Experidance és a Magyar Népmese Színház előadásaiban találkozhattok velem, és egy fiataloknak szóló televíziós sorozatban is felbukkanok időről időre. 

Érettségi után felvételt nyertem az ELTE pszichológia szakára, itt szereztem meg Ba-diplomámat, 2016 júniusában pedig ugyanitt a mesterképzést is befejeztem.
A pszichológiai kutatások számomra egyik legfontosabb tanulsága, hogy élet legkorábbi szakaszaiban hihetetlenül sok dolog dől el nemcsak idegi, hanem pszichológiai, érzelmi szinten is, melyek későbbi életünk minden területére hatással lehetnek. Egy egészséges, boldog élet megalapozását nem lehet elég korán kezdeni.

A Kerekítőben találtam meg annak a lehetőségét, hogy végre életem két, eddig külön irányba futó szálát valamiképpen egyesíthessem. A dalok, versek, mondókák világának megidézésével segíteni egy, a pici gyermekek számára ideális, szerető, és inspiráló környezet megteremtését, az egyik legszebb cél, amit el tudok képzelni.

Kérésre szívesen vállalok alkalmi Kerekítőt is, szülinapi zsúrok, családi összejövetelek, vagy akár vidám hétvégék színesítésére :)


Vajai Flóra foglalkozásai:

A részletekért (pontos helyszín, időpontok stb.) kattints a helyszín nevére!

Budapest I. kerület - Anno Mesebolt Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknekFoglalkozásvezető: Vajai Flóra
Budapest I. kerület - Anno Mesebolt Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknekFoglalkozásvezető: Vajai Flóra
Budapest IX. kerület - Ferencvárosi Művelődési Központ Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknekFoglalkozásvezető: Vajai Flóra
Budapest IX. kerület - Ferencvárosi Művelődési Központ Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknekFoglalkozásvezető: Vajai Flóra
Budapest XI. kerület - Őrmezei Közösségi Ház Kerekítő Mondókás Móka 0-3 éveseknekFoglalkozásvezető: Vajai Flóra
Budapest XI. kerület - Őrmezei Közösségi Ház Kerekítő Bábos Torna 1-3 éveseknekFoglalkozásvezető: Vajai Flóra

Eddigi látogatók

1497261

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat