Fotók

Kerekítő Témahetek a Kolpingban

Évente öt Kerekítő Témahetet tartunk az Alsópáhoki Kolping Hotelben. Mindegyiket más-más kolléga vezeti, de ami minden alkalommal elmaradhatatlan: Kerekítő manó jelenléte, sok kacagás, höcögés, dalolás és ölbeli játéktárunk leporolása! Most sem volt ez másként.

Nagy meglepetés volt, hogy több család többedik éve velünk tart, és ezen a  héten is együtt játszhattam egy négy gyermekes (lásd a Bobós-vizilovas képen) és egy háromgyermekes visszatérő családdal (ők Budaörsön is bérletesek nálam többedik éve). Náluk nemcsak az anyukák, hanem az apukák is töretlen lelkesedéssel énekelnek, játszanak évről évre. Az esti Szendergőn, a tavaly nálam vett Álomkóc CD összes altatódalát együtt énekeltük esténként, együtt az anyukák, apukák, kisiskolás, és idén már óvodás gyermekeik. Egy egész altatókórus alakult. A hotel visszajelző kérdőívén, volt olyan anyuka, aki azt írta, hogy azóta ő is énekre altatja a babáját. : )

Öröm volt az óvodásokkal is kerekíteni. Kerekítő manó minden nap új kalandra hívta őket. A délelőttöket rendszerint a Kerekítő Kukucska társasjátékkal zártuk.

Annyi szép és jó történik a Kolpingban 4-5-6 nap alatt, hogy sorra venni sem tudom, beszéljenek a képek!

Köszönet a hotel munkatársainak és a Kerekítő témahétre látogató Családoknak, hogy ez a csoda évente többször is megszülethet!

Kovács Judit 2012. nyár

A részleteket a www.kolping.hotel.hu oldalon találjátok:

Eddigi látogatók

1136467

Copyright © 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.