Fotógalériák

Kerekítő Műhelymunka óvónőknek és kisgyermeknevelőknek

Hat órás Kerekítő mondókás és bábos  betekintés, továbbképzés nevelés nélküli munkanapon.

Köszönöm a meghívást a Vadgesztenye Óvoda és Bölcsőde részéről! heart

Örülök, hogy az országban egyre több helyen válnak a mindennapi élet részévé a Kerekítő mondókáskönyvcsalád tagjai és Kerekítő manó. Színesítik a bölcsisek és ovisok hétköznapjait, mélyítik a nevelők és a gyermekek közötti bizalmi kapcsolatot. Az érintések, ölelések, az énekszó erősítik az immunrendszert. Segítik a szeretethiányos, figyelemzavaros, vagy a több figyelmet igénylő gyermekek beilleszkedését a csoportba. 
Az agresszivitás megelőzésére is kítünőek feszültségoldó hatásuknak és a többlet energiák szabad mederbe való terelésének köszönhetően. Hasznosak a csoportkohézió és az önfeledt együtt töltött idő terén is.
A mindennapokban spontán módon teszi lehetővé a művészettel való művészetre nevelést és az érzelmi intelligencia fejlesztése is észrevétlen megtörténik általuk. Mindemellett a zenei anyanyelv és a népköltészet kincsei is a kapcsolatteremtő játékoknak is hívott ölbeli játékok. 
Jó móka a kicsiknek és a felnőtteknek egyaránt!


Kerekítő ovimóka foglalkozásokat és ünnepi alkalmakat is vállalunk szerte az országban.

A műhelymunkára való felkéréseket pedig továbbra is az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várom. mailDalos üdvözlettel: Kovács Judit

Eddigi látogatók

1472556

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat