Fotógalériák

Óvodapedagógusi Műhelymunka a Kerekítő jegyében - Dunaföldvári kistérségi nevelői értekezleten hat óvoda és 40 óvónő részvételével

Horváthné Támer Ilona meghívásának köszönhetően 2010. november 23-a nem úgy indult mint a többi nap. Gurulós szatyrommal sötét hajnalban ültem fel a távolsági buszra, mely Dunaföldvár felé igyekezett. Hét óra tájt a mélykék meghasadt, és színes csíkokkal határolva felkelt a  Nap.

Addig álom és valóság határán billegtem, a buszállomáson persze már tudtam, hogy az utóbbival van dolgom. Ica elvitt a dunaföldvári Eszterlánc Óvodába majd onnan Bölcskére, ahol a kistérségi óvónői értekezletett tartották. Reggel kilenctől egyig játszottunk, énekeltünk együtt.

Fellőttem az óvodai élet mindennapjaiban használható ötletrakétákat, és lehoztuk a csillagokat az égről. Az elhangzott és kipróbált!!! játékötletek, drámapedagógiai fogások, és a Kerekítő szellemiség, köteteink mondókái és a mesevilág kerek egészét azonnal beváltható apró pénzként vitték haza a résztvevők.

A végén névtelen visszajelzéseket kértem papíron. Köszönöm a megerősítést, remélem még találkozunk! Ezekből idézek pár sort zárásként:

"Nagyon tetszett a sok gyakorlati példa, és hogy ezekkel a játékokkal a mozgékony gyerekeket is "meg lehet fogni..."

"Köszönöm, remekül, egészként éreztem magam. Sok mozgásos játékot használok megkésett beszédfejlődésű gyerekekkel való foglalkozásom során és még sokra szükségem is van. Ebben kaptam segítséget. A közös játék és a közös egymásra nézés ránk is ránkfért..."

"Tetszett a sok kreatív ötlet, játékosság. Biztos, hogy kipróbáljuk..."

" Életközeli volt, meg lehetne ismételni..."

"Nagyon tetszettek a játékok, számomra újszerű megvalósítása, megpróbálom a midnennapi munkámba beépíteni. Új mondókákat is tanultunk."

"Az előadás nagyon tetszett, magával ragadó volt. A lehetőségek végtelenek. Köszönöm."

"Nagyon érdekes gyakorlatias előadás volt. Röpült az idő... Sok ötletet kaptam, amit fel tudok használni a munkám során."

Nagyon teszett az előadás. Sok-sok ötletet adott, módszertani segítséget nyújtott. Tetszett, hogy kipróbálhattuk a játékokat, így könyebben elsajátítható..."

Eddigi látogatók

1472556

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat