Fotógalériák

TV felvétel 25 percben a Kerekítőről, az ölbeli játékokról, azaz az elfogadó szeretetről - Kovács Judit, Benedek Krisztina, Farkas Katalin 2015.01.05.

Jó hogy itt vagy, itt találod a fotókat, alatta a 25 perces TV felvételt.

Végre fél órát kaptunk egy TV-ben! Mindenre volt időnk kitérni és betérni. Köszönöm a lelkes családok részvételét, hogy így télvíz idején felkerekedtek. Benedek Krisztina gödöllői Tippentőnk táncolt velünk, Farkas Kati foglalkozásvezetőnk pedig negyedik gyermekével próbált interjút adni, Emese pedig próbált mézeskalácsot enni közben, amit azért tettem oda, hogy Kati tudjon interjút adni. Az élet egy állandóan változó körforgás. Az a rész a mézeskalácsról szól (egy részét kivágták:) ez itt a kulisszatitkok helye). De Jól van ez így, hisz úgy mint az ölbeli játékokban, abban is benne van az elfogadó szeretet, a méz tartósítja a jó és édes dolgokat, megtartja az egészséget, a dió a tetején, a bölcsességre utal, hisz épp egy agytekervényt mintáz, és kicsit egy szívet is. Belegyúrtam 2014 összes Kerekítős mosolyát.

Ez az összeállítás nem jöhetett volna létre a családok nélkül. Öt év sűrűsödik össze a képeken. Külön köszönet a helyszíneinken, rendezvényeinken, Kapolcson és a TV felvételen velünk játzsóknak.:)

Kívánunk 2015-re minden jót!

Zúzmarás üdvözlettel, ahogy Kerekítő manó mondta ma reggel.  Kovács Judit és a Többiek 

2015.01.07.

Eddigi látogatók

1472556

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat