Írások

Kerekítő-Kacagtató Könyvbemutató a Mórával - Művészetek Palotája Cifra Palota részeként 2012. december 2.

Kerekítő-Kacagtató Könyvbemutató a Mórával - Művészetek Palotája Cifra Palota részeként 2012. december 2.

Kint zuhogott az eső, bent hullottak a hangjegyek, beborított a jó kedv, mosoly ült még a küszöbön is... Repülhettél dallam szárnyán, és egy ördögös mondókára akár ki is porolhattad a gyerkőcödet. A délelőtt végére persze már mindannyian angyalokként dúdoltunk, advent első vasárnapján nem is lehetett ennél jobb dolgunk. Igazi mondókás kavalkád kerekedett, a falakat néha arrébb tolhattuk volna, pedig öt félórás Kerekítőben próbáltunk eloszlani. Jól kimelegedtünk, de Kerekítő manó mégsem szomjazott és a mikulásvirága sem hervadt el, hisz sokan itattátok, locsoltátok.
A Kerekítő 3 Cd-s könyvből alig győzött fülelni a cigány muzsikus, a kisördög, a magyar huszár, a gyulai vár alatt rengtek a vásári kolbászok, a nagymama egy pillanatra megállt a harisnyakötésben, az ösküi kerek templomban pedig az utolsó karácsonyi dalra és bárányos altatóra gyertyát gyújtottak.
A Kacagtató lapozók is felvillanyozódtak: Illyés Gyula mozdonya majdnem kisiklott, Zelk Zoltán égi halászai evezőlapáttal integettek, Kányádi Sándor házában egy kicsiny körlámpást fölkapcsolt az erdőkerülő.

Köszönjük, hogy eljöttetek, sok örömet hoztatok!
Keressétek országszerte baba-mama foglalkozásainkat és a Móra gondozásában megjelent új és régi köteteinket. Köszönet a Kerekítő foglalkozásvezetőknek, akik lelkes játékukkal, énekükkel, hangszerjátékkal most is széppé tették az együttlétet!

Kovács Judit

Eddigi látogatók

1472556

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat