Könyvrendelés

Kerekítő manó és az évszakok - mesék óvodásoknak

Kerekítő manó és Kacska macska minden évszakban izgalmas kalandokba keveredik. Hogyan lágyítható meg télen a hókatonák szíve? Miért perdül táncra tavasszal egy egész mezőnyi pipacsbalerina? Hogyan védekezik nyáron Kerekítő manó a szúnyogok ellen? És mi zavarja meg ősszel az erdő csendjét?
Minden kérdésünkre választ ad a kis manó, aki eddig a közkedvelt Kerekítő-mondókáskönyvek oldalain bujkált.

Írták:
Kovács Judit drámapedagógus, a Kerekítő baba-mama és Ovimóka foglalkozáshálózat vezetője
Acsai Roland Zelk Zoltán- és Radnóti díjas író

A Móránál már előrendelhető!

SZÜLINAPI ZSÚROKRA (1-7 éveseknek), óvodai rendezvényekre, könyvtárakba, baba-mama klubokba is hívható! Ovimóka foglalkozásokat a foglalkozáskeresőbe töltöttük és meghívásos alapon is jövünk. Érdeklődni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Rendelhető  BÁBELŐADÁS ÓVODÁSOKNAK és 1-3 éveseknek is. A Manócska Társulatnak köszönhetően életre kelnek a "Kerekítő manó és az évszakok" című kötetünk meséi.

ÚJDONSÁG! INGYENES ÓVÓNŐI JÁTÉKTERV CSOMAG! Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen Kovács Judit drámapedagógustól kérhető óvodai játékterv csomag, melyet a mindennapokban ki lehet próbálni, a Kerekítő manós mesékből és népi mondókás könyv-sorozatunkból merítve jó alkalom nyílik a közös játékra, zenélésre, mozgásra. Térítésmentesen elérhető. Ehhez nem kell mást tenned, mint küldeni egy e-mailt, amiben feltünteted a nevedet és hogy melyik óvodában dolgozol. A levél tárgya: Kerekítő Ovimóka játéktervek legyen.

2199 Ft

Eddigi látogatók

1226240

Copyright ? 2009-2017 Kerekítő
Ölbeli játékok és mondókák - Baba-mama foglalkozás.
Minden jog fenntartva.

Vásárlási feltételek | Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi szabályzat