Balatonalmádi – Gondos Panni Szociális Központ

Foglalkozás részletei

  • 8220 Balatonalmádi, Baross G. u. 32.
  • Térkép
Téli szünet
2021 dec 22- 2022 jan 2.

KÖZLEMÉNY

Délelőtt 10:30-kor a Pannóniában, délután 17:00-kor a Családsegítőben van a Kerekítő Manó Torna


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Manó Torna (1-4 év) 17:00
A Kerekítő Manó Torna  40 perces foglalkozás. mely  Kerekítő manó bábjelenetével kezdődik, ölbeli játékokkal, mondókákkal, dalokkal, mozgásos játékokkal, majd ejtőernyős labdás résszel folytatódik, és tornaszeres játéktérrel zárul. A  Kerekítő Manó Tornán a speciális, Ayres terápiás, mozgásfejlesztő tornaeszközökkel játszhatnak a gyermekek, mely  elősegíti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket, testtudatot.
Ovisok és bölcsődések szülei!

Hozzátok el az oviba és bölcsődébe járó gyermekeiteket, hogy ők is átélhessék az ölbéli játékok varázsát a karotokban, öletekben.

A délutáni Kerekítő Manó Torna a Gondos Panni Szociális Központ épületében lesz megtartva 17:00-i kezdéssel.
A délelőtti Kerekítő Manó Torna pedig a Pannónia Művelődési Házban 10:30-as kezdéssel.
Belépő: 1200 Ft, egy vagy több testvér egyben: 500 Ft.
Születésnapok, rendezvények
Vállalok rendezvényeken és születésnapi családi magánrendezvényen felkéréseket.
Keressetek bizalommal!

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

 Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Fizl Kata

Foglalkozásvezető

  • Fizl Kata vagyok.  Balatonalmádiban élek. Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába. 2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe. A bölcsődei …
    Tovább… Fizl Kata

Értékelések - Üzenetek

Based On 0 Review
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

Be the first to review “Balatonalmádi – Gondos Panni Szociális Központ”

There are no reviews yet.