Barion Pixel

Barcs – Móricz Zsigmond Művelődési Központ

Foglalkozás részletei

  • 7570 Barcs, Bajcsy-Zsilinszky u.9
  • Térkép
Nyári szünet
2023.06.19-től
Őszi szünet
2022.10.31-2022.11.04
Téli szünet
2022.12.19-től 2023.01.06
Tavaszi szünet
2023.04.06- 04.10

KÖZLEMÉNY

A szorosabb kapcsolattartás továbbra is e-mailen keresztül történik, ezért évente egy alkalommal bejelentkezést kérek szépen. Elég évente egyszer, minden foglalkozás előtt külön bejelentkezést jelenleg nem kérek. Amikor tudtok, gyertek! Várlak Benneteket szeretettel! Ági


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

KEREKÍTŐ MONDÓKÁZÓ  0-3-éveseknek

Kerekítő manó bábjelenetével, hangszerjátékkal, népi mondókákkal, dalokkal , kislabdás – színes ernyő mókával várom szeretettel a kisgyermekes családokat.

A foglalkozások időtartama kb.40 perc.

 

KOCKA ÁGNES – ONLINE KEREKÍTŐ MONDÓKÁZÓ

Zárt fb csoportban hónapról- hónapra , jelesnapokhoz, évszakokhoz  igazodva érhetőek az elmúlt két évadban felvett  tematikus mondókás-dalos perceim, bábos jeleneteim.

Ebben a csoportban élő bejelentkezés nem lesz. A tartalmak havonta fognak változni.

A csoportba 2022.szeptemberétől BÁRMIKOR és BÁRHONNAN   lehetőségetek lesz  csatlakozni.

Tagdíj:

3500 Ft/hó

6000 Ft/2 hónap

7500 Ft/3 hónap

Jelentkezés az alábbi úrlapon keresztül:https://docs.google.com/forms/d/1z1orv3yGx9r3MkrRgfryHHJKqFSdoUYjWw8-zGA5niQ/edit

 

 

BABUSGATÓ BABAMASSZÁS CSOPORTOS ÉS ONLINE TANFOLYAMOK

A csoportos tanfolyamok páratlan hónapokban indulnak. Létszáma korlátozott. Minimum 3, maximum 6 édesanya jelentkezésével indulnak. A tanfolyam időtartama 4 hét.

Ajánlom szeretettel olyan édesanyáknak, akiknek a kisbabája már betöltötte a 2. hónapot, de még nem múlt el 6 hónapos.

Az online kurzus BÁRMIKOR és BÁRHONNAN elvégezhető. Ez a kurzus 3 előfizetési csomaggal érhető el.

Az online tanfolyamot ajánlom szeretettel várandós kismamáknak és olyan édesanyáknak, akiknek a kisbabája még nem múlt el 6 hónapos.

Az induló tanfolyamok friss információi  az alábbi közösségi oldalon érhetőek el: BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS

https://www.facebook.com/babusgatobabamasszazs

Jelentkezés az alábbi űrlapon keresztül:https://docs.google.com/forms/d/1GVaSdkAwTfFfpixlrCrdVmGtCohwu8gfYI0m16dB-Zc/edit

Szeretettel várlak kisbabáddal!

 

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak Kerekítő baba-mama foglalkozáson:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le!

Videót kérlek ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ .

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm! Vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Ági

 

Foglalkozásvezető

  • Sáráné Kocka Ágnesnek hívnak. Kaposváron születtem 1969-ben. Egy somogyi kis faluban, Lábodon töltöttem gyermekéveimet szüleimmel és bátyámmal. Családommal jelenleg Nagyatádon élek.1996-ban  első szülöttünk , Jakab , down-szindrómás kisfiúként érkezett hozzánk . Érkezésével nem csak a szülővé válás kihívásaival találtuk szembe magunkat, hanem hirtelen belecsöppentünk egy “más” világba,  ami eltért a „normálistól” . 1998-ban született meg …
    Tovább… Sáráné Kocka Ágnes