Barion Pixel

Barcs – Móricz Zsigmond Művelődési Központ

Foglalkozás részletei

  • 7570 Barcs, Bajcsy-Zsilinszky u.9
  • Térkép
Nyári szünet
2023.05.30-tól
Őszi szünet
2022.10.31-2022.11.04
Téli szünet
2022.12.19-től 2023.01.06
Tavaszi szünet
2023.04.06- 04.10

KÖZLEMÉNY

ÚJRA-ÚJRA-ÚJRA!! Ebben az évben újra KEREK ÉLMÉNY BABÁNAK-MAMÁNAK! Barcson 06.19-től 06.21-ig várlak Benneteket szeretettel nyári baba-mama programomra. Bővebb infó és jelentkezés közösségi oldalamon! Várlak Benneteket szeretettel játékos jókedvvel! Gyertek, gyertek játszani! Színesítsük a nyári napokat mondókákkal, dalokkal, kerek élményekkel!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

KEREKÍTŐ MONDÓKÁZÓ  0-3-éveseknek

Kerekítő manó bábjelenetével, hangszerjátékkal, népi mondókákkal, dalokkal , kislabdás – színes ernyő mókával várom szeretettel a kisgyermekes családokat.

A foglalkozások időtartama kb.40 perc.

 

KOCKA ÁGNES – ONLINE KEREKÍTŐ MONDÓKÁZÓ

Igazodva jelesnapokhoz, évszakokhoz, havonta megújuló tartalommal, tematikusan teszem elérhetővé az elmúlt évadok 15-20 perces online felvételeit, foglalkozásait, benne sok-sok dallal, hangszerjátékkal, mondókával, bábos jelenettel, köztük Kerekítő manó altatójával és mini „koncertekkel”.
A zárt fb csoportban új, élő bejelentkezés nincs, így mindig a saját időbeosztásotoknak megfelelően tudjátok  beiktatni napirendetekbe az otthoni mondókázást!
Az online Kerekítő tartalmaiból ötleteket meríthettek az otthoni játékhoz, amely örömet, töltekezést és jó érzést nyújt számotokra akkor is, ha személyesen nincs lehetőségetek részt venni a csoportos foglalkozásokon vagy otthon is örömmel mókáznátok velem!

A csoportba  BÁRMIKOR és BÁRHONNAN   jelentkezhettek egy űrlapon keresztül .

Tagdíj:

3500 Ft/hó

6000 Ft/2 hónap

7500 Ft/3 hónap

Jelentkezés az alábbi úrlapon keresztül:https://docs.google.com/forms/d/1z1orv3yGx9r3MkrRgfryHHJKqFSdoUYjWw8-zGA5niQ/edit

 

 

BABUSGATÓ BABAMASSZÁS CSOPORTOS ÉS ONLINE TANFOLYAMOK

A csoportos tanfolyamok páratlan hónapokban indulnak. Létszáma korlátozott. Minimum 3, maximum 6 édesanya jelentkezésével indulnak. A tanfolyam időtartama 4 hét.

Ajánlom szeretettel olyan édesanyáknak, akiknek a kisbabája már betöltötte a 2. hónapot, de még nem múlt el 6 hónapos.

Az online kurzus BÁRMIKOR és BÁRHONNAN elvégezhető. Ez a kurzus 3 előfizetési csomaggal érhető el.

Az online tanfolyamot ajánlom szeretettel várandós kismamáknak és olyan édesanyáknak, akiknek a kisbabája még nem múlt el 6 hónapos.

Az induló tanfolyamok friss információi  az alábbi közösségi oldalon érhetőek el: BABUSGATÓ BABAMASSZÁZS

https://www.facebook.com/babusgatobabamasszazs

Jelentkezés az alábbi űrlapon keresztül:https://docs.google.com/forms/d/1GVaSdkAwTfFfpixlrCrdVmGtCohwu8gfYI0m16dB-Zc/edit

Szeretettel várlak kisbabáddal!

 

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak Kerekítő baba-mama foglalkozáson:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le!

Videót kérlek ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ .

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm! Vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Ági

 

Foglalkozásvezető

  • Sáráné Kocka Ágnesnek hívnak. Kaposváron születtem 1969-ben. Egy somogyi kis faluban, Lábodon töltöttem gyermekéveimet szüleimmel és bátyámmal. Családommal jelenleg Nagyatádon élek.1996-ban  első szülöttünk , Jakab , down-szindrómás kisfiúként érkezett hozzánk . Érkezésével nem csak a szülővé válás kihívásaival találtuk szembe magunkat, hanem hirtelen belecsöppentünk egy „más” világba,  ami eltért a „normálistól” . 1998-ban született meg …
    Tovább… Sáráné Kocka Ágnes