Budakalász – FantasyLand Játszóház

Foglalkozás részletei

  • 2011 Budakalász, Omszk park 1861/19/B Hrsz.
  • Térkép
Nyári szünet
2022. június 6-tól
Őszi szünet
2021.10.29.
Téli szünet
2021.12.20-2022.01.02.
Tavaszi szünet
2022.04.15.

KÖZLEMÉNY

A játszóház a Budakalászi Sportcsarnok mellett található az Omszki-tó partján.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt 5-15 perccel megérkeztek! A FantasyLand Játszóház 10 órakor nyit.

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált, cipőt a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl!

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel!

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

 Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Foglalkozásvezető

  • 1980-ban, Salgótarjánban láttam meg a napvilágot. Életem első komoly döntése az volt, hogy a szüleimet megkértem, zenei általános iskolába írassanak. Az ének-zene tagozaton eltöltött 8 év egész életemre meghatározó jelentőségű …
    Tovább… Tolnai Eszter