Barion Pixel

Budakeszi – Kinderzentrum

Foglalkozás részletei

 • Minden kedden, 10 órától
 • 1.800 Ft/alk.; testvérjegy: 700 Ft; bérlet 8000 Ft/ 5 alkalom, fél évig lejárható
Nyári szünet
2024. július 1-től augusztus 31-ig
Őszi szünet
2023. október 24.
Téli szünet
2023. december 18-tól 2024. január 8-ig
Tavaszi szünet
2024. április 2.

KÖZLEMÉNY

A mai foglalkozásaim betegség miatt elmaradnak!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő mondókázó (0-3 év)

30-35 perces Kerekítő mondókázó foglalkozásaimon  Kerekítő manó bábjeleneteivel, magyar népdalokkal, mondókákkal,  ölbéli játékokkal, furulya- és citeraszóval , koshival, ritmushangszerekkel és kislabdás színes ejtőernyővel várom nagyon sok szeretettel a hozzám érkezőket!

Egyéb felkérések
Szívesen vállalok születésnapi felkéréseket.

Szokások a foglalkozásokon
Örülök, hogy velünk tartasz!

 • A foglalkozások pontosan kezdődnek, ezért örülök és megköszönöm, ha időben érkezel.
 • A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 • Kérlek , hogy a lenémított telefon, az apró játékok, az enni és innivaló a foglalkozások végéig a táskában legyenek! Természetesen ha a gyermek igényli, lehet szomjat oltani.
 • Mindig mindenki figyeljen a saját csemetéjére, kísérje, legyen mellette, ez biztonsági okokból nagyon fontos!
 • Az alkalmakon közös játékra, mondókázásra és éneklésre várlak titeket, ahol merjetek bátran és aktívan részt venni! A kicsik kötetlenül, kedvük szerint mozoghatnak a foglalkozásokon . Nem célunk, hogy a gyermeket lekössük, észrevétlenül is nagyon sok mindent elsajátítanak, akkor is, ha látszólag mással foglalkoznak. Mégis arra kérlek, keresd és figyeld azt a pillanatot, amikor újra be tudsz kapcsolódni gyermekeddel a közös tevékenységekbe, hiszen így otthon is könnyebben el tudjátok majd játszani a megismert mondókákat, ölbéli játékokat.
 • Fényképet és videót a foglalkozás ideje alatt kérlek ne készítsetek! Igyekezzünk inkább ehelyett is minden percet a közös játékra és egymásra fordítani! A foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót Kerekítő manóval.

Köszönöm szépen az együttműködésedet! Vidám és önfeledt játékot kívánok!

Várlak szeretettel!

Lőrincziné Dajka Kata

Foglalkozásvezető

 • Lőrincziné Dajka Katalin vagyok, Budakeszin élek a családommal. 1985-ben születtem Berettyóújfaluban, Nagyrábén nőttem fel. Gyermekkorom legkedvesebb emlékei közé tartoznak a délutáni zeneiskolában eltöltött évek, és helyi népdalkör esti próbái, ahol a közös éneklés élménye mellett a citeraszó is örökre a szívembe költözött. Az általános iskola után tanulmányaimat Debrecenben, majd Budapesten folytattam. Eredetileg tanári pályára készültem …
  Tovább… Lőrincziné Dajka Katalin

Mini Cart 0

Your cart is empty.