Budapest, I. kerület, Márai Sándor Művelődési Ház

Foglalkozás részletei

  • Budapest, Krisztina tér 1, 1013
  • Térkép
Tavaszi szünet
2022. április 15.

Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Sok szeretettel várlak az 1. kerületi Márai Sándor Művelődési Házban péntekenként Kerekítő foglalkozásra. Játsszunk, daloljunk, mókázzunk együtt!
A Művelődési Házba behozhatjátok a babakocsikat is. Termünket az emeleten, a lifttől jobbra találjátok. Az öltözőben lehetőségetek van lepakolni, de a fontosabb dolgokat behozhatjátok a foglalkozásra is. Kérlek, az öltözőben hagyjátok cipőiteket is, a szőnyegen váltócipőben vagy zokniban játszunk. Pelenkázót a mosdóban mellett találtok.

A foglalkozások alatt kérjük, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl, mert a finom falatok jelenléte nehézzé teheti a többiek számára a játékokra való koncentrálást. 🙂 Hirtelen fellépő szomjat oltani, szoptatni természetesen lehet a foglalkozás alatt is.

A mobiltelefonokat kapcsoljátok ki, legyen ez kis idő csak a közös időtöltésé.

Fényképezőgépet és videókamerát semmiképp ne használjatok a foglalkozásokon a többiek személyiségi jogai, a meghitt együttlét és a védjegyrendszer miatt!

A tornaszeres játéktéren való önfeledt mókázás érdekében kérjük, legyetek mindig gyermekeitek mellett, véletlenül se történhessen semmi baj.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek.

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönöm! Várlak benneteket nagy-nagy szeretettel!

Alkalmi belépő: 1900 Ft

vagy 5 alkalmas bérlet: 8500 Ft/család

 

Foglalkozásvezető

  • A zene iránti rajongásom megalapozása elsősorban szüleimnek köszönhető, akik öt éves koromban úgy döntöttek, eljött az ideje, hogy hangszert fogjak a kezembe, és beírattak zeneiskolába. Hét évig tanultam itt fuvolázni, …
    Tovább… Vajai Flóra