Barion Pixel

Budapest III. kerület – Békásmegyeri Közösségi Ház

Foglalkozás részletei

  • Budapest, Csobánka tér 5, 1039
  • Térkép
Téli szünet
december 18. - január 14.

KÖZLEMÉNY

Május 20-án a foglalkozás elmarad a pünkösdi ünnep miatt.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Facebook Kerekítő információs oldal, friss hírekkel

https://www.facebook.com/babamamabekasmegyer

 

Foglalkozásvezető

  • Nagy Éva Rita vagyok, végzettségem szerint zenepedagógus, zenetörténész. Kicsi koromtól fontos része életemnek a zene. A nyíregyházi Kodály Zoltán ének-zene tagozatos általános iskolába jártam, ahol kiemelkedő kórusélet folyt és folyik mind a mai napig.. Az énekkarral bejártuk szinte az egész világot. Nem mellékesen az énekórákon megismerkedtünk a magyar népzene népdalkincseivel is. A zene szeretete adta, …
    Tovább… Nagy Éva Rita

Mini Cart 0

Your cart is empty.