Budapest IV. kerület – Aquaworld

Foglalkozás részletei

  • hétfőnként 10:30
  • 1000 Ft/ alk. gyerekenként, felnőtteknek ingyenes, ingyenes játszóházhasználattal
Őszi szünet
őszi szünetben is vannak foglalkozások

KÖZLEMÉNY

Nyári szünet utáni első alk.: szept. 6. Online heti visszanézhető, apával, nagyszülőkkel is játszható foglalkozások 2500 Ft-os havidíjjal: info@kerekito.hu! Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket rendelés esetén helyben is meg tudsz venni. Nézz szét a webshopban és add le rendelésedet nekem az info@kerekito.hu címemen! Youtube: "Kerekítő csatorna" Kerekítő manós mondókás videókkal. Fb: kerekito.hu, Insta: kerekito.mondoka


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Helyszín: Aquaworld – Bongo Kids Club / Játszóház

1000 Ft/ alkalmi belépő, 4500 Ft / 5 alkalmas bérlet

Utána és előtte ingyenes játszóházhasználat!

Figyelem, babaúszójeggyel a foglalkozás ingyenes!

A belépőjegyet vagy bérletet a Spa részleg recepciójánál tudjátok megvenni, ahol dátumbélyegzős kupont kaptok. A kupont nálam kell bemutatni minden alkalommal a foglalkozás előtt. A szálloda bejáratán gyere be, hagyd el a recepciós pultot, majd jobbra meglátod a spa recepcióját, pár lépcső tetején. Jegyváltás után keresd a játszóházat az aula hátsó részén.

EGYÉB LEHETŐSÉGEK:

BABAMASSZÁZS TANFOLYAM kapcsán is keress az info@kerekito.hu címen, 0-7 hónapos korú kicsiddel vagy akár várandósan is!

YOUTUBE: Kerekítő csatorna Kerekítő manós mondókás videókkal:

https://www.youtube.com/user/kerekitovideok

Fb: kerekito.hu, Insta: kerekito.mondoka

KÖNYVEK:

Az otthoni mondókázást segítik köteteink, melyeket rendelés esetén helyben is meg tudsz venni. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem az info@kerekito.hu címemen!

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?:

A hotel recepcióját elhagyva pár méterre jobbra látni fogod a spa recepciót, ahol jegyet tudsz váltani, majd az aula bal sarkában megtalálod a Bongo Kids játszóház ajtaját. A babakocsit az ajtó előtt tudod hagyni!

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A játszóház területén biztonsági okokból végig légy a gyermeked mellett, hiszen nagy mászófalas csúzdás részek is vannak!

váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A mobiltelefont némítsd! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Judit

 

Foglalkozásvezető

  • J.Kovács Judit vagyok. 1974 nyarán perdültem a világra. Zene és természetszerető nagycsaládban nőttem fel. Az ELTE-n angol nyelvtanár szakot végeztem, majd Bölcsészkaron egyetemi diplomát kaptam angol nyelv és irodalomból. Közben …
    Tovább… J. Kovács Judit