Barion Pixel

Budapest IX. kerület – Müpa

Foglalkozás részletei

  • 1095 Budapest, IX.ker, Komor Marcell u. 1.
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

A Cifra Palota rendezvénysorozat következő Kerekítő Tippentő időpontjai: 2024. január 21., február 18., március 17., április 21., május 26.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

A Kerekítő Tippentő a Cifra Palota családi rendezvény keretein belül zajlik a Müpa átriumában. Az első foglalkozást 2013. február 10-én tartottam. Azóta minden hónapban egy vasárnapon mondókázhatnak, énekelhetnek és táncolhatnak velem az idelátogatók.

Mivel minden alkalommal valamilyen közös tematikára fűzik fel a különböző foglalkozásokat, így érdemes a Müpa honlapján is tájékozódni: www.mupa.hu

Közreműködik: Pertis Szabolcs népzenész vagy Széphalmi Pál táncművész és népzenész.

A részvétel ingyenes!

Kérem, hogy mindenki számítson arra, hogy ez a foglalkozás Kerekítő Tippentő, tehát nincsenek bábos és tornaszeres elemek, viszont a néphagyományt a Tippentőn néptánccal erősítjük, ami a Kerekítő egyik különlegessége, hiszen Tippentőt csak néptánctanárok illetve néptáncoktatók tarthatnak.

Fontos tudni, hogy a Kerekítő Tippentő a Müpában nagyrendezvénynek számít, így jóval több család vesz rajta részt, mint a heti rendszerességgel zajló foglalkozásokon. Az Átriumban jómagam és a zenész közreműködő is hangosítva van. Kérem vegyétek figyelembe ezeket a paramétereket.

A Cifra Palota rendezvénysorozat következő Kerekítő Tippentő időpontjai:

2024. január 21., február 18., március 17., április 21., május 26.

Foglalkozásvezető

  • Benedek Krisztina Mária néven jöttem világra. Hálás vagyok ezért a névért, mert jelentésének áldottsága körbeölel és védelmez. Pici korom óta dalolok és mozog kezem-lábam. Amikor tudatára ébredtem, hogy valójában milyen ősi erők mozgatják ilyen intenzíven a hangszalagjaimat és a testemet, addigra már bőszen róttam a hosszú-hosszú kilométereket a sportpályákon, majd folklórszínpadokon találtam magam, ahol már …
    Tovább… Benedek Krisztina Mária

Mini Cart 0

Your cart is empty.