Barion Pixel

Bugyi – Bugyi Nagyközség Tájháza

Foglalkozás részletei

Nyári szünet
2024. augusztus 12-20.

KÖZLEMÉNY

2024.07.04-én a foglalkozás ELMARAD!


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned. A terembe táskát, kabátot be tudsz hozni.

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen.

A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Születésnapi zsúrokra, rendezvényekre, óvodába, bölcsődébe felkéréseket szívesen vállalok.

Facebookos oldalam:

https://www.facebook.com/Kerekítő-baba-mama-foglalkozás-Soroksár-Dunaharaszti-és-környéke-206835843052399

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!

Várlak szeretettel:
 Viki

Foglalkozásvezető

  • Tóth Viktória vagyok, 2002-ben végeztem a Kaposvári Egyetem CSVM Pedagógiai Főiskolai Karán óvodapedagógus-tanító szakon. A főiskola elvégzése után fél évet dolgoztam Angliában, egy családnál kisgyermekekre felügyeltem, majd a következő fél évben napközis tanítói munkát láttam el Magyarországon. Ezután 5 évig dolgoztam Budapesten a VI. kerületi “Ovi-Suli”-ban tanító és óvodapedagógusi munkakörben. 2007-ben nemzetközi angol középfokú nyelvvizsgát …
    Tovább… Tóth Viktória

Mini Cart 0

Your cart is empty.