Dorog – Gáthy Zoltán Városi Könyvtár

Foglalkozás részletei

Őszi szünet
2021.10.23.-2021.11.01.
Téli szünet
2021.12.22.-2022.01.02.

KÖZLEMÉNY

Kezdés: 2021. Szeptember 17. péntek 9:30


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Friss információk a facebook oldalamon: Baba-mama foglalkozás Dorog, Sárisáp, Tokod

 

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON. MIRE KÉSZÜLJ, MIRE FIGYELJ?:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozásra időben megérkeztek!

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

 Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Eddigi és jövőbeni együttműködésed nagyon köszönöm, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Móni

Foglalkozásvezető

  • Leszkóné P. Mónika vagyok. Kiskunhalason születtem. Általános iskolába, ének-zene tagozatra írattak be szüleim, így már az iskola első éveiben ismerkedtem a zenével, tanultam furulyázni. Érettségi után a Dunaújvárosi Főiskolára vitt …
    Tovább… Leszkóné P. Mónika