Barion Pixel

Göd – József Attila Művelődési Ház

Foglalkozás részletei

  • Keddenként 10.15 Mondókázó
  • 5 alkalmas bérlettel 1500Ft, azaz 7500Ft/család, 1 alkalom 1800Ft
Nyári szünet
2023 júniusától
Őszi szünet
2022 november első hetében
Téli szünet
2022. december 15-2023. január 15-ig
Tavaszi szünet
2023. húsvét hetében

Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

A foglakozással kapcsolatos tudnivalók:

A foglalkozások fél órájában kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl, ha megoldható mert a gyermekek összevesznek rajta és jó, ha az elsődleges inger az énekszó.

Utána mind evésre, ivásra, mind pedig beszélgetésre jut idő és alkalom. Természetesen szoptatni, és hirtelen fellépő szomjat oltani lehet.

A mobiltelefonokat ne felejtsétek el kikapcsolni!

Székeken és szőnyegen is fogunk ülni, kényelmes ruhában gyertek! Kérem, hogy a szőnyegen zokniban, vagy váltócipőben legyetek! Pici babával érkezőknek érdemes egy kis plédet hozniuk, ha a babácskát le szeretnék tenni a szőnyegre.
Ez egy bababarát kötetlen foglalkozás: van olyan baba, aki először visszahúzódó, sírós vagy csak megfigyelő, nagyobbacskák esetleg elcsellengők. Bármikor fel lehet állni, kicsit messzebb menni, a teremben sétálni vagy csak üldögélni. Ahogyan ezt a gyermekecske nyugalma és derűje igényli. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat.

A kiírt időpontok szerint pontosan kezdünk, így megköszönjük, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

Fényképezőgépet és videókamerát ne használjatok a foglalkozásokon a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt.

Eddigi és jövőbeni együttműködéseteket nagyon köszönjük!

Várlak benneteket!

 

 

 

 

Foglalkozásvezető

  • Hertel Szilvia vagyok, 1978-ban születtem. Tősgyökeres sződi. A mozgás, a néptánc, a zene szeretetét és nem utolsósorban, hogy gyermekszerető felnőtté válhattam szüleimtől kaptam ajándékba. 2001-ben diplomáztam Zsámbékon az Apor Vilmos Katolikus Főiskola tanító szakán, testnevelés műveltségi területen. Néhány év tanítás után elvégeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola néptáncpedagógus szakát. Eddigi életem folyamán többször visszakanyarodtam a gyökereinkhez, …
    Tovább… Hertel Szilvia

Értékelések - Üzenetek

Nincs értékelés
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

„Göd – József Attila Művelődési Ház” értékelése elsőként

Nincs még értékelés.