Herend- Pesovár Ernő Művelődési Ház

Foglalkozás részletei


KÖZLEMÉNY

2022 Május 3-tól megszűnik a Kerekítő Herenden.


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókázó (0-3 év)

Szeretettel várlak a  Kerekítő baba-mama foglalkozásaimra, ahol Kerekítő manó bábjeleneteivel, csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és hangszerjátékkal fogadlak a kisbabáddal együtt.
Foglalkozásaimon felcsendül citera, furulya, triangulum, koshi és sokféle ritmushangszer, valamint a jó hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ejtőernyővel színesítem.
A foglalkozások egész nyáron látogathatóak.
Belépő: Alkalmi belépő: 1400 Ft/ család, 5 alkalmas bérlet :6000 Ft / család
A bérlet más foglalkozásaimon is felhasználható, portékákra is beváltható.
3 hónapig lejárható.
Egyéb felkérések
Vállalok rendezvényeken és születésnapi családi magánrendezvényen személyre és eseményreszabott felkéréseket.
Születésnapi Kerekítőkön ajándékot is kap a szülinapos Kerekítő manótól.
Ára: 30 000 Ft
Hétköznapi kedvezményes ára: 25000 Ft
Keressetek bizalommal!

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

 • Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.
 • A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!
 • A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 • A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!
 • Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
 • Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 • Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.
 • A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
  Várlak szeretettel:

  Fizl Kata

 

Foglalkozásvezető

 • Fizl Kata vagyok.  Balatonalmádiban élek. Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába. 2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe. A bölcsődei …
  Tovább… Fizl Kata

Értékelések - Üzenetek

Based On 0 Review
0
átlag
5 csillag
0%
0
4 csillag
0%
0
3 csillag
0%
0
2 csillag
0%
0
1 csillag
0%
0

Be the first to review “Herend- Pesovár Ernő Művelődési Ház”

There are no reviews yet.