Budapest XIV. kerület – Magyar Zene Háza

Foglalkozás részletei

  • Budapest, Olof Palme sétány 3.
  • Térkép

Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Ünnepi Huszáros Kerekítő Tippentővel várjuk az érdeklődő családokat 2022. március 15-én, 10.15-kor és 11.00-kor a Magyar Zene Házában,  az Előadóteremben.

„Itt az idő, most vagy soha!”

Sándor, József, Benedek a meleget hozó huncut legények mondókáival és kedvenc dalaival ismerkedhettek, sőt beállhattok velük huszárnak, lehet majd masírozni, megvédeni a hazát és emlékezni a hősökre, mindezt sok játékkal és dobszóval, népi furulyákkal, kecskedudával, dorombbal, nádi dudával, és ütőgardonnal kísérve.

Nagymamáinktól örökölt népi játékaink az érzelmi biztonság és a művészeti nevelés bölcsői. Az első évek mondókáinak szeretetnyelve, az érintés, az ölelés és mosoly egy életen át elkíséri a gyermekeket. Ölbeli játékokkal, népi mondókákkal, népdalokkal, hangszerjátékkal, néptáncos höcögéssel és kacagással várjuk a családokat a Kerekítő könyvsorozat nyomán.

Kerekítő játékmester: Benedek Krisztina, ‘A Népművészet Ifjú Mestere’

Hangszeres közreműködő: Pertis Szabolcs, népzenész

Korosztály: 0-5 éveseknek és családjaiknak

10.15-kor kezdődő Kerekítő linkje:

https://magyarzenehaza.com/esemeny/a-nemzeti-dal-nyomaban-itt-az-ido-most-vagy-soha

11.00-kor kezdődő Kerekítő linkje:

https://magyarzenehaza.com/esemeny/a-nemzeti-dal-nyomaban-itt-az-ido-most-vagy-soha-1

Foglalkozásvezető

  • Benedek Krisztina Mária néven jöttem világra. Hálás vagyok ezért a névért, mert jelentésének áldottsága körbeölel és védelmez. Pici korom óta dalolok és mozog kezem-lábam. Amikor tudatára ébredtem, hogy valójában milyen …
    Tovább… Benedek Krisztina Mária