Barion Pixel

Pétfürdő – Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár

Foglalkozás részletei

 • Hétfőnként 9:45 Kerekítő Mondókázó, 10:30 Kerekítő Manó torna
 • 2000 Ft/alkalom/baba-mama-apa 5 alkalmas bérlet 9000 Ft baba-mama-apa, Testvérjegy: 1000 Ft egy vagy több testvér esetén hat hónapos kortól hat éves korig. Családi bérlet kedvezményes áron: 13000 FT
Téli szünet
2023 dec 23- 2023 jan 1

Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókázó (0-3 év)

Szeretettel várlak a  Kerekítő baba-mama foglalkozásaimra, ahol Kerekítő manó bábjeleneteivel, csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és hangszerjátékkal fogadlak a kisbabáddal együtt. A foglalkozásaimon felcsendül citera, furulya, triangulum, koshi és sokféle ritmushangszer, valamint a jó hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ejtőernyővel színesítem.
Ugyanitt Kerekítő Manó Torna ( 1-3 év) 10:30-kor
Belépő ára:
A foglalkozások egész évben látogathatóak, nem kell bejelentkezni.
Alkalmi belépő : 2000 ft / baba-mama-apa
Ötalkalmas bérlet : 9000 ft / baba-mama -apa
Testvérjegy: 1000 ft / egy vagy több testvér esetén hat hónapos kortól-hatéves korig
5 alkalmas Kedvezményes családi jegy / 13000 Ft

3 hónapig lejárható.

Fontos tudnivalók!

A Pétfürdői Közösségi Ház előtt ingyenes a parkolás.

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

 • Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.
 • A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!
 • A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 • A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!
 • Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
 • Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a „Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 • Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel:

Fizl Kata
Születésnapi Kerekítő  Fizl Katával és Kerekítő manóval
Szeretnél egy életre szóló élményt a gyermeked születésnapjára?
Hívj meg minket Kerekítő manóval az otthonodba és a többiről mi gondoskodunk!
Népszerű népdalokkal, mondókákkal, kacagtató ölbéli játékokkal  és 2 interaktív bábjátékkal varázsoljuk el a születésnapost és vendégeit!
Születésnapi Kerekítőkön ajándékot is kap a szülinapos Kerekítő manótól!
Ára: 40 000 Ft

Hétköznapi kedvezményes ára: 35000 Ft

Keressetek bizalommal!

Rendezvényeken, óvodákban, bölcsődékben alkalmi Kerekítő foglalkozások

Egész évben vállalok jeles és ünnepnapokon  szabadtéri és beltéri  kulturális rendezvényeken, falunapokon, óvodákban és bölcsődékben alkalmi Kerekítő Mondókázó foglalkozásokat a kisgyermekes családoknak interaktív bábjátékkal, hangszerjátékkal.

Ára: Megegyezésen alapul

 

 

 

 

Foglalkozásvezető

 • Fizl Kata vagyok.  Balatonalmádiban élek. Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába. 2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe. A bölcsődei és óvodai zenei emlékeim a kislányom születésével törtek felszínre, melyeket rengeteg népdallal és népi mondókával bővítettem az évek során. Panna, majd Júlia lányommal együtt fokozatosan …
  Tovább… Fizl Kata