Barion Pixel

Schwaz (Ausztria) – Eltern Kind Zentrumot-Franzissi

Foglalkozás részletei

  • 6130 Schwaz Austria, Gilm Strasse 3a
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

Foglalkozások októbertől


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókázó
Kerekítő manó bábjelenetével kezdődik, majd ölbeli játékokat játszunk a gyerekekkel (cirókázzuk, lovagoltatjuk, hintáztatjuk őket), énekelünk, mondókázunk, és előkerül egy óriás ejtőernyő is sok-sok kislabdával. Mindig szól élő hangszeres muzsika is: a furulya vagy különféle ritmushangszerek hangjával ismerkedünk, majd a foglalkozás után a gyerekek birtokba vehetik a ritmushangszereket. Amíg a gyerekek játszanak, a szülők beszélgethetnek, barátságokat köthetnek.

Egyéb tudnivalók:
A foglalkozásokon kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyjatok elöl, mert az elsődleges inger a közös játék és a zene. Előtte és utána evésre, ivásra, mind pedig beszélgetésre jut majd elegendő idő és alkalom. Természetesen szoptatni, és hirtelen fellépő szomjat oltani lehet.

Foglalkozásvezető

  • Nagy Mónika vagyok, végzettségem szerint óvodapedagógus. Hazámban a Vajdaságban/Szerbiában 21 évig óvónőként dolgoztam. Hat évvel ezelőtt úgy alakult az életem, hogy családommal Ausztriába, pontosabban Tirolba költöztünk. Három év kihagyás után sikerült újból a pedagógusok közé beállnom. A schwazi Eltern Kind Zentrum, Franzissi nevű óvodájában vagyok asszisztens. Kerekítő 2010 óta része a munkámnak. A képzést követően …
    Tovább… Nagy Mónika

Mini Cart 0

Your cart is empty.