Veszprém – Életfa Mozgásközpont és Élmény-tér

Foglalkozás részletei

 • 8200 Veszprém, Ady Endre u. 73/B
 • Térkép

KÖZLEMÉNY

Április elsejétől a Kerekítő baba-mama foglalkozások az Ügyes Vagyok Mozgásközpontban lesznek


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Manó Torna (1-3 év) 10:30
A Kerekítő Manó Torna  40 perces foglalkozás. mely  Kerekítő manó bábjelenetével kezdődik, ölbeli játékokkal, mondókákkal, dalokkal, mozgásos játékokkal, majd ejtőernyős labdás résszel folytatódik, és tornaszeres játéktérrel zárul. A  Kerekítő Manó Tornán a speciális, Ayres terápiás, mozgásfejlesztő tornaeszközökkel játszhatnak a gyermekek, mely  elősegíti a mozgáskoordinációt, egyensúlyérzéket, testtudatot.
Alkalmi belépő: 1400 Ft/ család, 5 alkalmas bérlet :6000 Ft / család
A bérlet más foglalkozásaimon is felhasználható, portékákra is beváltható.
3 hónapig lejárható.
Születésnapok, rendezvények
Vállalok rendezvényeken és születésnapi családi magánrendezvényen személyre és eseményreszabott felkéréseket.
Születésnapi Kerekítőkön ajándékot is kap a szülinapos Kerekítő manótól.
Ára: 30 000 Ft

Hétköznapi kedvezményes ára: 25000 Ft

Keressetek bizalommal!

SZOKÁSOK A FOGLALKOZÁSOKON

Örülök, hogy velünk tartasz!

 • Pontosan kezdünk, ezért érdemes időben érkezned.
 • A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!
 • A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.
 • A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, lenémított telefont, enni és innivalót ne hagyj elöl. Szükség esetén szomjat oltani lehet, de ügyelj, hogy a kulacs ne maradjon elől!
 • Videó és fotó a foglalkozás ideje alatt nem készülhet, minden percet a közös játékra és egymásra fordítunk. Kerekítő manóval a foglalkozás után bármikor készíthetsz közös fotót emlékbe. Fotós alkalom esetén előre értesítelek. Ilyenkor a foglalkozás alatt profi képek készülnek.
 • Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!
 • Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat,  így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhettek.

A kicsik kötetlen formában, oldott hangulatban pillanatnyi kedvük  szerint vesznek részt az ölbeli játékokban, van aki megfigyelőként, van, aki örökmozgóként, ahányan, annyiféleképpen. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Köszönöm az együttműködésedet, vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Játsszunk, mozogjunk, énekeljünk együtt!
Várlak szeretettel:

Fizl Kata

Foglalkozásvezető

 • Fizl Kata vagyok.  Balatonalmádiban élek. Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába. 2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe. A bölcsődei …
  Tovább… Fizl Kata