Zsombó – Sókuckó

Foglalkozás részletei

  • Zsombó, Móra Ferenc utca 1, Sókuckó
  • Térkép

KÖZLEMÉNY

Következő alkalom: 2021. 11. 20., 10:00


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókás Móka (0-3 év)

 

Szeretettel várlak a  Kerekítő baba-mama foglalkozásaimra, ahol Kerekítő manó bábjeleneteivel, csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és hangszerjátékkal fogadlak a kisbabáddal együtt. A foglalkozásaimon felcsendül a kalrinét, furulya, triangulum, koshi és sokféle ritmushangszer, valamint a jó hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ejtőernyővel színesítem.
Belépő: 2000 Ft (Anya + gyerek/gyerekek), mely a Sókuckó használatát is tartalmazza.
Bejelentkezni a Sókuckóban kell!
Regisztrációhoz kötött, mert a létszám maximalizált. 06306446116
Egyéb szolgáltatások:
  •  Alkalmi foglalkozásokat vállalok könyvtárakban, bölcsikben, ovikban. Részletekért keressetek bizalommal. Foglalkozások lehetnek: Kerekítő Mondókás Móka, Zeneovi
  • Babamasszázs foglalkozást is tartok, mely négy alkalomból áll. Részletekért keressetek bizalommal!

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Foglalkozásvezető