Barion Pixel

Zsombó – Sókuckó

Foglalkozás részletei

  • Zsombó, Móra Ferenc utca 1, Sókuckó
  • Térkép
Nyári szünet
2023. június 16-2023. szeptember 01

KÖZLEMÉNY

NYÁRI SZÜNET: 2023. június 16-2023. szeptember 01


Kattints ide az online jelentkezéshez
és üzenetváltáshoz

Egyéb tudnivalók

Kerekítő Mondókás Móka (0-3 év)

 

Szeretettel várlak a  Kerekítő baba-mama foglalkozásaimra, ahol Kerekítő manó bábjeleneteivel, csodás magyar népdalokkal, mondókákkal, ölbéli játékokkal és hangszerjátékkal fogadlak a kisbabáddal együtt. A foglalkozásaimon felcsendül a klarinét, furulya, triangulum, koshi és sokféle ritmushangszer, valamint a jó hangulatot egy óriási színes, labdákkal teli ejtőernyővel színesítem.
Belépő: 2000 Ft (Anya + gyerek/gyerekek), mely a Sókuckó használatát is tartalmazza.
Bejelentkezni a Sókuckóban kell!
Regisztrációhoz kötött, mert a létszám maximalizált. 06306446116
Egyéb szolgáltatások:
  •  Alkalmi foglalkozásokat vállalok könyvtárakban, bölcsikben, ovikban. Részletekért keressetek bizalommal. Foglalkozások lehetnek: Kerekítő Mondókás Móka, Zeneovi
  • Babamasszázs foglalkozást is tartok, online, egyéni és csoportos formában. Részletek: https://illatmami.hu/szolgaltatasaim/falovacska-babamasszazs
  • 2023. júliustól elindul online Kerekítő mondókázó foglalkozásaim is. Várlak szeretettel! Részletek: https://tanuloszoba.illatmami.hu/

Pár tudnivaló azoknak, akik még nem jártak nálunk:

Pontosan kezdünk, így megköszönöm, ha a foglalkozás előtt legalább 10 perccel megérkeztek!

A terem melletti ruhatárnál hagyd a babakocsit! A kabátokat, overált a ruhatárban helyezd el! A terembe csak a cipőt és táskát hozd be!

A szőnyegen váltócipőben vagy zokniban vagyunk.

Kérlek, hogy a mobiltelefont némítsd le! Videót ne készíts a foglalkozásokon, a meghitt együttlét, a többiek személyiségi jogai és a védjegyrendszer miatt. Fotót is csak ritkán!

A foglalkozások alatt kérlek, hogy játékot, enni és innivalót ne hagyj elöl.

Mindig légy a gyermeked mellett, kísérd őt figyelemmel, a “Kerekítő manó torna” végén a tornaszeres játéktér alatt biztonsági okokból ez különösen fontos!

A közös mondókázás legyen a központban, ezért kérünk, hogy szülőtársakkal folytatott beszélgetésre csak a foglalkozás előtt és után kerüljön sor. Így is jó barátságok szoktak születni. Használd ki az alkalmat, hogy megtanuld a mondókákat, dalokat, és szentelj figyelmet a gyermekedre, így otthon is folytatása lehet a vidám perceknek. Egy felbecsülhetetlen kincs birtokába kerülsz, melyből éveken át töltekezhetsz.

Ne előadásra, ne gyerekműsorra, hanem közös játékra készülj, ahol ugyan kötetlen formában, és a gyermek pillanatnyi kedve szerint, de próbáld eljátszani a hallottakat. Amennyire csak lehet, légy aktív résztvevő a kötetlen hangulatú mondókázás során. Gyermeked szabadon jöhet-mehet, nem megülős foglalkozás, de időről-időre érdemes bevonni egy-egy játékba az örökmozgókat is. A foglalkozásnak nem célja, hogy lekösse a gyerekek figyelmét, észrevétlen is sok mindent magukba szívnak, zeneszerető, melegszívű, bizalommal teli gyerekekké válnak, akik majd könnyebben találják meg helyüket a világban.

Az otthoni mondókázást segítik köteteink. Nézz szét a webshopban, itt: https://kerekito.hu/webshop/ és add le rendelésedet nekem, hogy elhozhassam Neked!

Vidám játékot és meghitt együttlétet kívánok!

Foglalkozásvezető

  • 1974-ben születtem, Békéscsabán. Tanítónő vagyok. Jelenleg Mórahalmon élek családommal, 3 fiam van: Zoltán és Szabolcs és Matyi. 1999-ben diplomáztam ének-zene, informatika műveltségterületen. A zenével általános iskola 2. osztályában kerültem komolyabb kapcsolatba. Akkor kezdtem zenei előkészítőre járni. Tanultam zongorázni és klarinétozni, majd furulyán és orgonán is zenéltem. Fúvószenekarban játszottam előbb Békéscsabán, majd Szegeden és jelenleg Mórahalmon. …
    Tovább… Kocsis-Sné Emese

Mini Cart 0

Your cart is empty.