Barion Pixel
  • timea.gyumbier@gmail.com

Dóczi-Gyumbier Tímea

Bemutatkozás

Dóczi-Gyumbier Tímea vagyok, 1982-ben születtem Békéscsabán. Zeneszerető családban nőttem fel, 6 évesen kezdtem el zongorázni, hamar a szívemhez nőtt a hangszer. A zeneművészeti szakközépiskolában lelkes kórustag voltam, már akkor megérezhettem az éneklés közösségformáló, összetartó erejét. 2005-ben zongoraművész tanári diplomát szereztem Szegeden, majd a budapesti XII. kerületi Solti György Zeneiskola zongora korrepetítora és zongora tanára lettem.

2006-2016 között az újpalotai Kozák Téri Közösségi Házban vezettem Dúdoló baba-mama foglalkozást. Érdekelt a zene gyógyító, lélekformáló hatása is, ezért Pécsett elvégeztem a zeneterápia szakot.

Három gyermekes édesanya vagyok, 2016-ban született meg kisfiunk Sebestyén, 2019-ben ikreink Mihály és Mátyás. Kerekítő manóval közösen ismerkedtünk meg Sebivel Bogdán Dóri foglalkozásain, azonnal lelkes rajongója lett. 2018 tavaszán végeztem el a  Kerekítő foglalkozásvezetői képzést.

A höcögtetők, csiklandozók, cirókázók és a közös éneklés a legszebb módja az anya-gyermek kapcsolat erősítésének. Szeretném minél több kisgyermekes családdal megismertetni a Kerekítőt, hogy a mosoly és közös kacagások bearanyozzák a hétköznapokat. Énekeljünk, mondókázzunk, mozogjunk együtt! 🙂

Várlak benneteket nagy szeretettel a foglalkozásaimra! 🙂

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.