Barion Pixel
  • fizlkata@gmail.com
  • 06203285331

Fizl Kata

Bemutatkozás

Fizl Kata vagyok.  Balatonalmádiban élek.
Siket szülők gyermekeként nevelkedve nem volt egyszerű az út a zene világába.
2010-ben született meg első gyermekem. Az anyaság fordulópontot hozott az életembe.
A bölcsődei és óvodai zenei emlékeim a kislányom születésével törtek felszínre, melyeket rengeteg népdallal és népi mondókával bővítettem az évek során.
Panna, majd Júlia lányommal együtt fokozatosan fedeztem fel a közös és játékos éneklés, mondókázás meghitt, kapcsolódást teremtő és lüktető világát. Felemelő rácsodálkozás volt számomra felnőttként újra megélni, akár elsőre megtapasztalni, hogy minden évszakra, ünnepre, napszakra, közös tevékenységre, nehezebb helyzetre van egy dal, egy mondóka, egy ölbéli játék, ami közelebb hozott a gyermekeimhez és engem feltöltve,  őket megnevettetve érzelmi biztonságban kikerekítette a világukat.  Megértettem, hogy ősi tudás és varázslat van egy egyszerűnek tűnő pár soros népi mondókában, hogy az édesanya dalai egy életen át elkísérnek és útravalót adnak.

 Az ELTE-TÓK karon, Csecsemő és kisgyermeknevelő szakon bővítettem tudásom és 2018-ban diplomát szereztem.  Ének és zenei képzésekre jártam. 2020-ban elvégeztem J. Kovács Judit módszertani képzését.

2013- 2020-ig  babajelelést oktattam kisgyermekes szülőknek több városban.
2022 óta a Bábos Gyereksarok ötletgazdája és megálmodójaként esküvőkön és rendezvényeken vállalok gyerekfelügyeletet Becóval, a zsebmanómmal.

A Kerekítő baba-mama foglalkozásaimat furulyával, citerával, sámándobbal, metalofonnal, ritmus és hangkeltő eszközökkel színesítem.
A Kerekítő Mondókázón és a  Kerekítő Manó tornán a gyöngyöző kacaj, a közös összenevetés és anya , apa ölelő karjában a mosolygó kisbabák látványa fogad majd!
Gyertek el a gyermekeddel és kerekedjünk együtt jó kedvre!

Fizl Kata

 

 

 

Kapcsolódó foglalkozások

Mini Cart 0

Your cart is empty.